Haberler

Sarayköy'de TOKİ Konutlarının Yapımına Başlandı

Denizli’nin Sarayköy Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliği ile ilçeye yapılacak 403 konutun temel kazım çalışmaları başladı.

Denizli'nin Sarayköy Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliği ile ilçeye yapılacak 403 konutun temel kazım çalışmaları başladı.

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde TOKİ ve ilçe belediyesi işbirliğinde yapılacak konutların inşaatının kazım başladı. Alan düzenleme çalışmalarının başlaması ardından Trafo Mahallesi'ndeki TOKİ şantiyesini ziyaret eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, incelemelerde bulundu.

Yoğun ilgi gören TOKİ konutlarında prosedürler tamamlanarak proje başlatıldı. Trafo Mahallesi'ne 122 metrekarelik 3+1 ile 85 metrekarelik 2+1 şeklinde yapılacak olan 403 konutun yapılacağı alanda düzenleme çalışmaları yapılıyor.

TOKİ konutlarının temel kazım çalışmalarının başlaması ardından Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, AK Parti İlçe Başkanı Mevlüt Arık ve belediye meclis üyeleri Trafo Mahallesi'ne kurulan şantiye çalışmaları yerinde inceledi.

Sarayköy halkına söz verdikleri bir projenin daha hayata geçmesinden mutluluk duyduğunu belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, "Bizim göreve gelmeden önce ilçemize söz verdiğimiz ve en önemli prestij projelerimizden birisin olan TOKİ konutlarının yapımına başlandı. Bugün 403 TOKİ konutun temellerinin kazımına başlandı. 1 inşaat firmamız bugün itibari ile Trafo Mahallemiz civarındaki parsellerde toplam 20 blok yapılacak inşaatlarının 5 tanesinin kazımını gerçekleştirdi. 10 gün içinde de temel atma olacağı belirtiliyor. 550 günlük iş süresiydi ama firmamız konutları daha kısa zamanda teslim edecek olduğunu bize belirtti. Bir şehir söz verdiğimiz gibi Sarayköyümüzün gelişim yeri olan Trafo Mahallemizde doğuyor olacak. Çocuklarımızın oynadığı, yeşil alanlarda vakit geçirdikleri, camilerinden ezan sesleri yükselen, okulundan çocuk sesleri gelen güzel bir şehri hayal ediyoruz" diye konuştu.

Hak sahiplerine ve Sarayköy halkına hayırlı olmasını dileyen Başkan Özbaş, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'ye, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'a, İlçe Meclis üyelerine ve proje süresi boyunca destek veren tüm Sarayköy halkına teşekkür etti. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Ahmet Necati Özbaş Sarayköy Denizli Politika Güncel Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title