Haberler

Saraybosna 5. Türk Film Festivali

Yönetmen Ümit Ünal ile "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde canlandırdığı karakterle Bosna'da geniş hayran kitlesine ulaşan Oyuncu Selma Ergeç, 5.Türk Film Festivali'nin açılışına katılmak üzere Saraybosna'ya geldi.

Yönetmen Ümit Ünal ile "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde canlandırdığı karakterle Bosna'da geniş hayran kitlesine ulaşan Oyuncu Selma Ergeç, 5. Türk Film Festivali'nin açılışına katılmak üzere Saraybosna'ya geldi.

Türk Hava Yolları'na ait tarifeli uçakla Uluslararası Saraybosna Havaalanı'na gelen Ünal ve Ergeç'i, Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçiliği yetkilileri karşıladı.

Ergeç, havaalanında, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Saraybosna'ya ilk kez geldiğini ve bundan duyduğu mutluluğu ifade etti.

Muhteşem Yüzyıl dizisinin çalışmalarının başarılı şekilde sürdürüldüğünü belirten Ergeç, bu nedenle Saraybosna ziyareti için zorlukla izin alabildiğini söyledi.

Yönetmen Ünal da Saraybosna 5. Türk Film Festivali'nin, "Ses" filmiyle açılacak olmasından dolayı gururlandığını belirtti.

-Bosnalılar, Türk filmlerini ücretsiz izleyecek-

Saraybosna'da 13-18 Nisan, Zenitsa'da 23-27 Nisan tarihlerinde, Türk filmleri rüzgarı estirecek festivalin açılışı dolayısıyla, bu akşam resepsiyon düzenlenecek.

Sinemaseverleri "Ses" filminin gösterimiyle karşılayacak festivalde, "Güzel Günler Göreceğiz", "Entelköy Efeköy'e Karşı", "Adalet Oyunu"', "Komiser Şekspir" ve "Anlat İstanbul" filmleri de gösterime sunulacak.

Festival boyunca filmler ücretsiz izlenebilecek. - SARAYBOSNA

Kaynak: AA / Güncel

Türk Hava Yolları Muhteşem Yüzyıl Selma Ergeç Ümit Ünal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title