Haberler

Şanlıurfa Atölyede Demir Profillerin Altında Kalan 2 Kişi Yaralandı

Atölyede demir profillerin altında kalan 2 kişi yaralandıŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi'nde, tadilat yapılan evin bitişiğindeki demir doğrama atölyesinde, demir profillerin istiflendiği kolonun çökmesi sonucu işyeri sahibi ile müşterisi yaralandı.

Atölyede demir profillerin altında kalan 2 kişi yaralandı

ŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi'nde, tadilat yapılan evin bitişiğindeki demir doğrama atölyesinde, demir profillerin istiflendiği kolonun çökmesi sonucu işyeri sahibi ile müşterisi yaralandı.

Olay, öğleden sonra Kale Mahallesi meydana geldi. Gerger Caddesi'nde bulunan bir evde yapılan tadilat sırasında Cuma Geyik'e ait demir doğrama atölyesindeki demir profillerin istiflendiği kolon çöktü. Bu sırada işyerinde bulunan Cuma Geyik ile müşterisi Ahmet Yapıcı demir profillerin altında kaldı. Yaralılar, ihbarla gelen sağlık görevlileri tarafından vatandaşların yardımıyla demirlerin altından çıkarılıp olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Siverek Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Siverek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title