Haberler

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Açıklaması

"Daha önceki dönemde uzun süre Edirne'ye hizmet etmiş, eksiğiyle, kusuruyla, yanlışıyla, hatasıyla ama bugün partisi onu kapının önüne koymuş olan Hamdi Sedefçi kardeşime teşekkür ediyorum.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Daha önceki dönemde uzun süre Edirne'ye hizmet etmiş, eksiğiyle, kusuruyla, yanlışıyla, hatasıyla ama bugün partisi onu kapının önüne koymuş olan Hamdi Sedefçi kardeşime teşekkür ediyorum. Eksikliklerini millet affetsin" dedi.

Müezzinoğlu, AK Parti Edirne Belediye Başkan adayı Ahmet Günşen'in proje lansmanı dolayısıyla Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen etkinlikte, Edirne'nin bir kültür ve medeniyet şehri olduğunu söyledi.

Edirne'ye hizmet etmekten her zaman onur ve gurur duyduğunu ifade eden Müezzinoğlu, şöyle devam etti:

"Ben bu inançla, 3 yıldır gece gündüz çalıştım. İnşallah AK Parti kadrolarıyla, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla, sivil toplum örgütlerimizle hiç kimseyi dışlamadan, 'Cumhuriyet Halk Partililere de biz hizmet edeceğiz' diyerek, 'Milliyetçi Hareket Partililere de biz hizmet edeceğiz' diyerek, onları da kucaklayarak, onlara da hizmet etme anlayışıyla 400 bin Edirneli'yi, siyasi tercihi ne olursa olsun, hayat görüşü ne olursa olsun, yaşam tarzı ne olursa olsun kucakladık, kucaklamaya devam edeceğiz. Çünkü bu şehir, medeniyet şehridir. Bu şehir, farklı farklı dinlerin, farklı farklı mezheplerin, farklı farklı ırkların, farklı farklı renklerin başkentliğini yapmış, medeniyetin fışkırdığı bir şehir. O nedenle bizim görevimiz 400 bin Edirneli'yi kucaklamaktan geçer."

Müezzinoğlu, 2 ay önce AK Parti Edirne belediye başkan adayını açıkladıklarını ve AK Parti teşkilatlarının Edirne'de yaklaşık 50 bin kapı çalarak, vatandaşlarla görüştüğünü kaydetti.

"Kapının önüne koyulmasını asla doğru bulmayız"

Müezzinoğlu, AK Parti belediyeciliğiyle Edirne'nin yakıştığı şekilde yönetileceğini ifade etti.

CHP'nin Edirne belediye başkan adayını nihayet açıkladığını aktaran Müezzinoğlu, şunları söyledi:

"Ama ben daha önceki dönemde uzun süre Edirne'ye hizmet etmiş, eksiğiyle, kusuruyla, yanlışıyla, hatasıyla ama bugün partisi onu kapının önüne koymuş olan Hamdi Sedefçi kardeşime teşekkür ediyorum. Eksikliklerini millet affetsin, hatalarını millet affetsin. Hukuki bir suçu varsa onun gereğini hukuk yapsın. Ama biz bu millete, bu ülkeye, hele hele milletin seçtiklerine asla çamur atmak, milletin seçtiklerini çöp gibi kapının önüne koyulmasını asla doğru bulmayız. Çünkü onu oraya millet getirdi. O da millete kendi kabiliyeti kadar, kendi kapasitesi kadar, kendi yandaşlarının ona verdiği fırsat kadar hizmet etmeyle çalıştı."

CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan'ın 3 yıl önce milletvekili adayıyken kendisinin de milletvekili adayı olduğunu anımsatan Müezzinoğlu, "Bir başka salonda beni suçlamak için, beni zayıf bırakmak için, beni zayıf noktamdan vurmak için bana dedi ki, 'Benim evim Ankara'da olacak. Seninki nerede olacak?' Şimdi ey Recep Gürkan, senin evin nerede olacak? 3 yıldır Edirne sokaklarına Müezzinoğlu kadar geldin mi? Edirne'ye 3 yıldır 'şu taşı diktim' diyebilecek misin? Lafla peynir gemisi yürümez. Emek ister, alın teri ister. Vatandaşla gönül gönüle, omuz omuza olmak ister" diye konuştu.

Müezzinoğlu, Edirne'nin baronlarına Edirne'yi teslim etmeyerek, yerel seçimleri kazanacaklarını dile getirdi.

Müezzinoğlu'nun konuşmasının ardından, klarnet virtüözü Serkan Çağrı ve sanatçı Evrim Kaşıkçı konser verdi.

Etkinliğe, Makedonya Devlet Bakanı Hadi Nezir, AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ilçe belediye başkan adayları ve vatandaşlar katıldı.

Bakan Müezzinoğlu, etkinliğin ardından Kırklareli'ye gitti. - Edirne

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Müezzinoğlu Hamdi Sedefçi Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title