Haberler

Sağlam: Eskişehirspor Artık Benim Takımımdır

Eskişehirspor ile yollarını ayıran Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, yönetimin kendisi için verdiği veda yemeğine katıldı.

Eskişehirspor ile yollarını ayıran Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, yönetimin kendisi için verdiği veda yemeğine katıldı. Sağlam

Bu şehirden, bu takımdan ayrılacağım ama Eskişehirspor artık benim takımımdır" dedi.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan ile yönetim kurulu üyeleri teknik direktör Ertuğrul Sağlam için Gaga Restoran'da veda yemeği verdi. Ertuğrul Sağlam, yaklaşık bir buçuk yıldır Eskişehirspor'da görev yaptığını belirtti. Sağlam Eskişehirspor'u hiçbir zaman unutmayacağını ifade ederek şöyle konuştu: "Bu şehirden, bu takımdan ayrılacağım, ama Eskişehirspor artık benim takımımdır. Bundan sonraki dönemde de Eskişehirspor 'un menfaati için elimden ne katkı geliyorsa bunu seve seve yapacağım ve Eskişehirspor'un başarısı için de dua edeceğim. Eskişehirspor benim takımım oldu. Bundan sonraki dönemde Eskişehirspor'un alacağı başarılarla mutlu olacağım. Başarısızlık da var sporun içinde inşallah karşılaşmayı istemiyoruz, üzüleceğim. Benim şanssızlığım şu oldu. Buraya bir Anadolu takımını şampiyon yapan antrenör apoletiyle gelince camiamızın ve taraftarımızın beklentileri çok yüksek oldu. Fakat şu talihsizliğimiz vardı eldeki imkanlar ve oluşturduğumuz kadro maalesef bu beklentiyi karşılayacak düzeyde değildi. Bu takım küme düşme potasının üzerinde, devre arasında yapılacak birkaç takviyeyle bu takımın böyle bir sıkıntıyı yaşayacağını ben hiç düşünmüyorum. Daha da yüksek pozisyona çıkacağına da yürekten inanıyorum."

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan da Ertuğrul Sağlam'a teşekkür ederek, "Eskişehirspor'a yakışmayan bir puan sıralamasında olmamızın sebebi ve hocamızın bu konudaki ciddi tespitleri bu şekilde bir ayrılığa sebep verdi. Zaman gelecektir ki Eskişehirspor 'un şartları daha iyi bir ortama geldiğinde bu yarım kalan işimizi bir sevdaya dönüştürerek, gerekli başarıya yeniden gideceğimize adım gibi eminim" dedi.

Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan konuşmasının ardından Ertuğrul Sağlam'a çiçek ve minyatür bir futbolcu heykeli verdi. Eskişehirsporlu yöneticiler Ertuğrul Sağlam ile cep telefonlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

- Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ertuğrul Sağlam Eskişehirspor Mesut Hoşcan Politika Güncel Haberler

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

Bakmadan Geçme

Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu! Astrolog Meral Türkiye Kupası şampiyonunu bildi mi, Astrolog Meral ZTK tahmini neydi 2024? 23-24 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title