Haberler

Ramazan Gecesi Rumeli Türküleriyle Renklendi

Turgutlu Belediyesi Ramazan etkinlikleri gecesi Rumeli Türküleri'nin eşsiz yorumcusu Arif Şentürk'ün konseriyle renklendi.

Turgutlu halkının akın ettiği 50. Yıl Alanı'nda hep bir ağızdan Rumeli Türküleri seslendirilirken, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Ramazan Ayı'nın kültür ve geleneklerini Turgutlu'nun mahallelerinde yaşatma hedefiyle yola çıkan Turgutlu Belediyesi, 50. Yıl Alanı'nda düzenlediği etkinlikle Turgutlular'a keyifli bir akşam yaşattı. İftar saati öncesinde yoğun kalabalığın akın ettiği meydanda Hacivat-Karagöz perde arkasından seslendirilirken; gösteri ustası kültürel değerlerimizden bu iki sembolün çocuklar tarafından tanınmasına imkan sundu. Sihirbaz gösterisi hem çocuklar hem de ebeveynleri tarafından ilgiyle takip edildi. Maskot ve tahta bacağın da alanda yer aldığı etkinlikte, çocuklar bol bol hatıra fotoğrafları çektirerek keyifli dakikalar geçirdi.

Şentürk'e Yoğun İlgi

Gecenin ilerleyen saatlerinde Rumeli Türküleri'nin eşsiz yorumcusu Arif Şentürk sahne aldı. Konseri Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı İskender Tunç eşi Leyla Tunç ile birlikte izledi. Alkışlar eşliğinde sahneye çıkan Şentürk, Deryalar, Ramize, Safiye gibi Rumeli türküleri seslendirdi. Turgutlu Balkan Göçmenleri'nin de katıldığı konserde Boşnakça ve Arnavutça birbirinden özel türküleri de alandaki Turgutlular ile birlikte seslendiren Şentürk, Turgutlu'da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, hayranlarıyla hatıra fotoğrafları çektirdi. Konser sonunda da yoğun ilgi gören Şentürk'e konserinden dolayı teşekkür eden Başkan Yardımcısı İskender Tunç, kendisine çiçek takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Turgutlu Belediyesi Arif Şentürk Rumeli Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title