Haberler

Rafineri İşçisi İş Kazasında Öldü

Tüpraş Kırıkkale Rafinerisi'nin Soğutma Sistemindeki Su Borusunu Tamir Eden İşçilerden 32 Yaşındaki Mücahit Gümüşbaş, Test Amaçlı Verilen Basınçlı Suda Boğularak Öldü.

TÜPRAŞ Kırıkkale Rafinerisi'nin soğutma sistemindeki su borusunu tamir eden işçilerden 32 yaşındaki Mücahit Gümüşbaş, test amaçlı verilen basınçlı suda boğularak öldü.

Rafineride taşeron bir firmada çalışan Mücahit Gümüşbaş, rafinerinin soğutma sisteminde kullanılan su borularındaki arıza için 2 metre derinlikteki kuyuya indi. Borunun arızalı bölgesinde kaynak yapan Gümüşbaş, daha sonra arkadaşlarından sisteme su verilmesini istedi. Su vanalarının açılması sonucu boru tekrar patlarken, çalıştığı kuyunun basınçlı su ile dolması sonucu boğulan 3 çocuk babası işçinin ölümü, rafineri çalışanlarını üzüntüye sevketti.

Cumhuriyet Savcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatılırken, işçi Gümüşbaş'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne, daha sonra ise Ankara Adlı Tıp Kurumu'na gönderildi.

KIRIKKALE, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title