Haberler

Puma, Usaın Bolt ile Olan Sözleşmesini Yeniledi

Güncelleme:

Dünyaca ünlü yaşam ve giyim markası Puma, bugün Dünyanın En Hızlı Adamı Usain Bolt ile olan sözleşmesini yenilediğini duyurdu.

PUMA, USAIN BOLT İLE OLAN SÖZLEŞMESİNİ 2016 OLİMPİYAT OYUNLARI SONUNA KADAR YENİLEDİ!

Dünyaca ünlü yaşam ve giyim markası Puma, bugün Dünyanın En Hızlı Adamı Usain Bolt ile olan sözleşmesini yenilediğini duyurdu. 16 yaşından beri Jamaican World ve Olympic Champion ile partner olan Usain Bolt, yeni anlaşma ile 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda ve sonrasında PUMA ile çalışacak.

2003'ten beri PUMA ile antrenman yapan ve yarışan 27 yaşındaki Usain Bolt'un son zamanlarda sıkça giydiği evoSPEED kramponları; onu toplamda altı altın madalya kazandığı 2012 Londra Olimpiyat Oyunlarında ve 2013 IAAF Moskova Dünya Şampiyonası'nda bitiş çizgisine götürdü. Usain Bolt, PUMA tarafından düzenlenen birçok global pazarlama kampanyasında yer aldı ve 2014 yılında ve sonrasında da ürün girişimleri ve marka pazarlama iletişimlerinin odak notası olmaya devam edecek.

"PUMA başından beri benimle. Benim yeteneğimi erken yaşlarda fark ettiler ve özellikle sakatlığım nedeniyle geçirdiğim zor zamanlarda boyunca beni desteklediler. Onların çalışmaları ve Jamaica ile bağlılıkları da benim için çok önemli. PUMA ailesinin bir ferdi olmaktan her zaman mutlu oldum, onları temsil etmekten gurur duyuyorum ve önümüzdeki yıllara onlarla devam etmekten memnunum." diyor Usain Bolt.

Bjoern Gulden, PUMA CEO'su: "Usain Bolt on altı yaşından beri PUMA'nın sporcusu. Dünya ve Olimpiyat Şampiyonları'nda çok yüksek potansiyeli olan genç atlet büyüdü ve desteğimizle Dünyanın En Hızlı Adamı ünvanına sahip oldu. Onunla sponsorluğumuzu uzattığımız için çok gururluyuz çünkü o PUMA için muhteşem bir marka yüzü. O, gelecek ürünlerimizin konseptlerinde olduğu kadar 2016 Rio Olimpiyat Oyunları ve sonrasındaki marka iletişiminde çok önemli bir rol oynuyor."

Usain Bolt ile uzatılan sözleşmeye ek olarak, PUMA'nın Jamaican Track & Field ile de uzun süredir devam eden taahhüdü vardır. PUMA 2002'den beri JAAA (Jamaica Athletics Administrative Association) ve JOA (Jamaica Olympic Association) ile ortak çalışmaktadır. PUMA, aynı zamanda liselerin atletizm programlarındaki genç yetenekleri geliştirmek için teşviklerde bulunmakta ve Jamaika'da çeşitli halk faaliyetleri ile çalışmaktadır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title