Haberler

PKK'lı Teröristin Polise Atmak İstediği Ses Bombası Elinde Patladı

Güncelleme:

Van'da dün gece polise atmak istediği ses bombası elinde patlayan PKK'lı gösterici yaralandı. Aynı mahallede sabah da 2 çocuk buldukları cismin patlaması sonucu yaralandı.

Van'ın Hacıbekir Mahallesi'nde bir grup PKK'lı göstericinin yollara hendek kazarak eylem yaptığı ihbarı üzerini bölgeye çok sayıda polis sevkedildi.

Polise atmak istediği ses bombası elinde patlayan PKK'lı gösterici yaralandı. Aynı mahallede sabah da 2 çocuk buldukları cismin patlaması sonucu yaralandı.

ATEŞ AÇTILAR

Van'da olay yerine giden polis ekipleri, toplanan göstericilere gaz bombası ve tazyikli suyla müdahale etti. Müdahale sırasında PKK'lılar ara sokaklara kaçarken, polise uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

SES BOMBASI ELİNDE PATLADI

Polisin karşılık vermesi üzerine çıkan çatışma, 30 dakika sürdü. Bu sırada polise ses bombası atmak isteyen O.Y., bombanın elinde patlaması sonucu yaralandı. Çatışma sırasında polis vatandaşların evlerine girmesi için sık sık uyarılarda bulundu. Yaralı O.Y. Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

MAKİNA ARAŞTIRMASI BAŞLADI

Öte yandan sabah saatlerinde polis özellikle Hacıbekir Mahallesi civarında, kişi veya kuruluşlara ait iş makinaları üzerinde araştırma başlattı.

ELLERİNDE BOMBA PATLADI

Öte yandan Hacıbekir Mahallesi Bayırlı Sokak'ta bu sabah amca çocukları Ö.İ. (15) ve M.İ. (13) çöpte buldukları bir cismi kurcalamak istedi. Bu sırada cisim çocukların elinde patladı. Patlamada yaralanan ve ambulansla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ö.İ ve M.İ'ye ilk müdahale burada yapıldı. Ancak durumu ağır olan M.İ. Van YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi'ne sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Bakmadan Geçme

Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 5 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 5 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 5 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Portekiz Finlandiya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Portekiz Finlandiya hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

500

Yorumlar (7)

Mardinli arap:

Gebersin hepsi

76
0
yanıtYanıtla
SEZAR:

KEŞKE KAFASINDA PATLASAYDI

63
5
yanıtYanıtla
KAHROLSUN HDPKK Mobil-ANDROID:

Geberseydi pis köpek, inşallah ölür...

24
8
yanıtYanıtla
Kikikiki:

Elinde patlamış, bizim köyün eşeklerine selam söyle koçum. Malum eşek cennetine gideceksin. Yanlız karakaçana dikkat et, seni rahat bırakmaz.

31
0
yanıtYanıtla
Ali:

BETER OLUN

14
0
yanıtYanıtla
As snn:

yanlis yerde patlamis götünde patlayacakti

13
0
yanıtYanıtla
SANAT:

ALLAH ZATEN BELALARINI VERMIS. . DAĞLARDA DOMUZLAR GİBİ YAŞIYORLAR. BALIKLARIN ZEKALARI BİLE BUNLARDAN DAHA GELİŞMİŞ. ONUR HAYSİYET YOK. İŞLERİ GÜÇLERİ KARI KIYAFETLERİ GİYİP GİZLİDEN VURUP KAÇMAK. BUNLARA ÇOK SÖZ SÖYLERDİM AMA İNANIN SÖYLENECEK EN AĞIR HAKARETLER BİLE BUNLARA İLTİFATTIR.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title