Haberler

Pencere kenarına yuva yapan kerkenezlere bakıyorlar

KARS'ta Şehitler Mahallesi, Murat Çobanoğlu Sokak üzerindeki 6 katlı apartmanın 5'inci katındaki dairesinin penceresine yuva yapan kerkenezlere apartman sakinleri sahip çıktı.

KARS'ta Şehitler Mahallesi, Murat Çobanoğlu Sokak üzerindeki 6 katlı apartmanın 5'inci katındaki dairesinin penceresine yuva yapan kerkenezlere apartman sakinleri sahip çıktı. Anne ve yavruların su, yem gibi ihtiyaçlarını mahalleli karşılıyor.

Şehitler Mahallesi Murat Çobanoğlu Sokağı üzerindeki 6 katlı apartmanın 5'nci katındaki dairenin penceresine kerkenez kuşu yuva yaptı. Kerkenez, 6 yumurtasından sağlam kalan 3'ünü korumak için özen gösteriyor. Dişi kerkenez yuvasını ve yumurtalarını korurken, erkek kerkenez ise gün boyu sıklıkla yuvaya gelip kontrol ediyor ve yiyecek taşıyor.

Yaklaşık bir aydır dairesini kerkenez ailesiyle paylaşan Okan Poliçe, yavruların yumurtadan çıkıp uçana kadar evinde bakacağını söyledi. Kuşların yiyecek ve su ihtiyaçlarını karşılayan Okan Poliçe, "1 aydır yeni misafirimiz kerkeneze gözümüz gibi bakıyoruz. Herkes yaban hayatına sahip çıksın" dedi.

- Kars

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şehitler Mahallesi Kars Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hava yağmurlu mu? 2-5 Mayıs hava yağmurlu mu? Bu hafta yağmur yağacak mı? FED FAİZ KARARI 2024 | Mayıs FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı ne oldu? 2 Mayıs hangi burç? 2 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Mayıs tarihi hangi burç olur? BU AKŞAM HANGİ DİZİLER VAR? 2 Mayıs TV yayın akışı! Bugün hangi diziler yayınlanıyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 2 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Survivor Yasin elendi mi? Dün akşam Survivor'a kim veda etti? Survivor eleme adayları kim oldu? 2 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Mayıs Survivor elenen isim! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Resmi Gazete bugün (2 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 2 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title