Haberler

Parvus'un Yalanı Ortaya Çıktı!

Güncelleme:

TRT1 ekranlarında yayınlanan, Cuma akşamlarının izleyiciyi ekrana kilitleyen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid'in dün gece yayınlanan bölümüne;

Abdülhamid'in Mason toplantısına yaptığı baskında,kaçarken yakaladığı öldü sanılan Parvus'un ve Mason locasına katılan Paşaların ortaya çıkışı ile Abdülhamid'in ağabeyi Murad'ı tekrar aralarına katmak istemeleri damgasını vurdu.

Yapımcılığını ES Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Emre Konuk'un yaptığı, senaryosunu Uğur Uzunok, Ayça Mutlugil, Hale Çalap ve Hamza Akyıldız'ın kaleme aldığı Payitaht Abdülhamid'te bu hafta neler oldu:

Hanedan'ı yok etme planında devreye Abdülhamid'in ağabeyi Murad da dahil edildi…

Memur nümayişinde Abdülhamid'in karşısından Saraydan dualarla ayrılması Parvus'un ne yaparsa yapsın milletin gözünden düşüremediğini kanıtladı. Gözünü kan bürümüş Parvus tüm hanedanı Sabahattin ve Seniha dışında herkesi yok edeceklerini Mason toplantısında açıklarken, Hanedanın üyesi ve daha önce Mason locasına katılmış olan ve öldürülmesine müsaade edilmeyecek Abdülhamid'in ağabeyi Murad'ın da aralarına dahil edilmesine karar verdi. Mason toplantısına çağırılan Murad, Abdülhamid'e ihanet etmeyeceğini söylediğinde ona tüm Hanedanın öldürüleceği söylendi! Murad, bu toplantıya katılacak mı? İzleyeceğiz..

Naime'nin zorlu vicdan muhakemesi..

Hatice ve Kemalettin'in kaçarken Abdülkadir'in onların karşısına çıkması ve aralarında çıkan tartışmada Abdülkadir'in yaralanarak onunla Saraya gelmeleri sonucunda Abdülhamid kararını tekrar gözden geçirdi. Naime'nin öldürme planını onların yapmadığı ve yalan söylediği ortaya çıktı. Kemalettin Bursa'ya bir göreve gönderilecekken, Hatice dönmek istediği kocası Vasfi'den beklediği ilgiyi bulamadı. Ve boşanma kararı aldı. Abdülhamid'in itimadını kaybettiği Bidar ve kızıyla ilişkileri düzelecek mi? Hatice şimdi ne yapacak? Göreceğiz.

Abdülhamid Mason locası baskınında karşısında öldü sanılan Parvus'u buldu!

Paşalardan ihanet edenler ortaya çıktı. Zühtü Paşa üzerindeki oklar yersiz çıkarken, Parvus, aralarında yer alan ve Sultan'a aslında bağlı sanılan Tevfik Paşa'nın Mason beratını odasına yine onlarla birlikte yol alan Fuat Paşa vasıtasıyla koydurarak, Mahmud Paşa ve Tahsin Paşa ile Abdülhamid'e ulaştırdı. Tevfik Paşa tarafından büyük hayal kırıklığı yaşayan Abdülhamid, Mahmud'un katıldığı toplantıların sahte Mason toplantısının yerine gerçek toplantıyı Tevfik Paşa'nın ceketini köpeği Ases'e koklatarak ve oraya baskın yaparak gerçekleştirdi... Ve büyük bir sürpriz yaşayarak kaçmak üzere olan ve öldü sanılan Parvus'u karşısında buldu! Parvus yine kaçmayı başaracak mı? İzleyeceğiz!

Fehim Paşa İrena için dünyayı yakacağını söyledi!

Fehim Paşa, İrena ile evlenmek için Abdülhamid'ten izin istedi. Ancak tuzağa düştüğünden habersizdi... Luka ve kumarhane sahipleri tek bir büyük mekan açmak için adım attılar ve Meyyit ile Söğütlü'yü tuzağa düşürüp, ardından Fehim Paşa'nın da limana gelecek büyük mal operasyonunda da onu oraya çekerek İrena'nın da kaçırılması tertibini yarattılar. Fehim Paşa, önce kaçırılan sonra kendisine iade edilen İrena'nın derdine düşerken, onun görevi yerine kadınına sahip çıkması pusulası ile İrena için dünyayı yakacağını dile getirdi. Fehim Paşa asıl görevini ikinci plana mı atıyor? Göreceğiz!

Efsun, Handan ve Selim üçgeni…

Efsun, Mehmet Selim'e Handan'ın bebeğini düşürdüğünü söylemesiyle Şehzade, Handan'ı ebeye tetkike götürdü. Fakat Handan bebeğinin düşmediğini söylemesi için ebeyi ayarlayarak yalanına yalanlar katıp daha da ileri gitti. Ve ebeden hamile bir kadın bulup doğurduğunda o bebeği kendisine getirmesini istedi. Handan'ın hamilelik yalanı daha ne kadar sürecek? Efsun, Şehzade Mehmet Selim'e doğru söylediğini kanıtlayacak mı? İzleyeceğiz.

Bülent İnal, Özlem Conker, Hakan Boyav, Selen Öztürk, Can Sipahi, Bahadır Yenişehirlioğlu, Gözde Kaya, Duygu Gürcan, Eren Hacısalihoğlu, Nur Fettahoğlu, Erkan Avcı, İlker Kızmaz, Emel Dede,Buse Varol, Ali Nuri Türkoğlu, Kaan Turgut, Aydın Sigalı, Fatih Sevdi, Zeynep Ozan, Volkan Keskin, Kevork Malıkyan, Yusuf Aytekin, Mehmet Sabri Arafatoğlu, Büşra Acar, Ercüment Fidan ve Buket Kahraman'ın yer aldığı Payitaht Abdülhamid, 1 Haziran Cuma ve her Cuma TRT 1' de!

Kaynak: Bültenler / Güncel

Payitaht Abdülhamid Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title