Haberler

Özdemir: "Allah güvenlik güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun"

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, kontrol noktasında güvenlik güçlerine dezenfektan ve maske hediye gederek, "Allah güvenlik güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun" dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, kontrol noktasında güvenlik güçlerine dezenfektan ve maske hediye gederek, "Allah güvenlik güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun" dedi.

Teşvikiye Kavşağı'nda oluşturulan kontrol noktasını ziyaret eden Başkan Özdemir, burada görevli polis ve jandarma ile bir süre sohbet ederek yerli ve milli el dezenfektanı Borel ile maske hediye etti. Başkan Özdemir ziyaret hakkında, "Bundan önce olduğu gibi içinden geçmiş olduğumuz bu süreçte de görevinin başında halkımız için cansiperane çalışan güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum. Havza Belediyesi olarak güvenlik güçlerimizin bizlere ihtiyaç duyduğu her an yanlarında ve yardımcılarıyız. Bu vesile ile ülkemizin bölünmez bütünlüğü için şehit olan tüm güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet diliyor ve saygılarımı sunuyorum. Allah güvenlik güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun" diye konuştu.

Taksilere dezenfekte

Öte yandan, Başkan Sebahattin Özdemir başkanlığında Havza Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ertuğrul Pekpolat ve Havza Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Zeki Kurt'un katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda taksi durağı ve ticari taksilerin dezenfeksiyon takvimi karara bağlandı. Ayrıca Samsun-Havza arası yolcu taşımacılığı yapan araçlarında dezenfekte edilmesine karar verildi. Özdemir toplantıya ilişkin, "Bu konuda oldukça deneyimli bir ekibimiz var. İnşallah bundan sonraki süreçte tüm taksilerimiz ve durakları periyodik olarak tarafımızdan dezenfekte edilecek. Halkımızın sağlığını korumak adına taksici esnafımızın genelgede belirtilen kural ve alınan tedbirlere uymaları çok önemli" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sebahattin Özdemir Teşvikiye Havza Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
title