Haberler

Narr, 'Şefin Masası / Chef's Table' Gecesine Ev Sahipliği Yaptı

Güncelleme:

Girişimci Kadınlar, Sheraton Bursa'da özel "Şefin Masası / Chef's Table" davetlerinin 2.sinde bir araya geldi.

Sheraton Bursa'nın özel restoranı Narr, usta şef Murat Eren'in liderliğinde önemli isimlerin bir araya geldiği 'Şefin Masası / Chef's Table' gecelerine Bursalı Girişimci Kadınların katılımıyla 2.kez ev sahipliği yaptı.

Bursa'nın yeni mekanı Sheraton Bursa Oteli, Türk ve Akdeniz mutfağından eşsiz lezzetlerin sunulduğu Narr restoranında her ay 'Şefin Masası'nı usta şef Murat Eren'in liderliğinde iş ve cemiyet hayatından önemli isimlerin katıldığı özel gecelerle devam ettiriyor.

İlki Eylül ayında gerçekleşen 'Şefin Masası' etkinliğinin ikincisi ise yine önemli isimlerin bir araya geldiği bir geceyle devam etti. Gece, Sheraton Bursa & Aloft Bursa Otelleri'nin Genel Müdürü Valentin Schoubs ve baş şef Murat Eren'in ev sahipliği ile; Emine Örnek Eğitim Kurumları Kurucusu / Yönetim Kurulu Başkanı ve Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Emine Örnek, Kolortek Yönetim Kurulu Başkanı Şühendam Urbay, Pilot Oto Koltukları Finans Müdürü Mefküre Zümbülova, Orplast Yönetim Kurulu Başkanı Nurgül Özselek, avukat Esin Berker ve Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Müfide Karaduman katılımı ile gerçekleşti.

Şef Murat Eren'in tüm ustalıklarını sergilediği mönüde: Sarmısaklı ekmek üzerinde Keçi peynirli kabak sarma, Osmanlı usulü köfteli yörük çorbası kızarmış tereyağı ve gevrek ekmek, soslu salatalık üzerinde taze kabak çiçeği dolması, kendi suyunda pişmiş ciğer sarması, kayısılı ve bademli kuzu dolması, fırında dana kaburga ve umm Ali tatlısı gibi birbirinden lezzetli tatlar yer aldı.

Geceye katılanlara teşekkür eden Sheraton Bursa & Aloft Bursa Otelleri'nin Genel Müdürü Valentin Schoubs; "Sheraton Bursa olarak gerçekleştirdiğimiz ses getiren ve önemli etkinliklerle Bursa'nın yeni buluşma noktası olmayı başardık. Usta şefimizin liderliğinde bu ay ikincisi düzenlenen Şefin Masası gecesine katılan konuklarımıza teşekkür ederiz" dedi. Schoubs ayrıca "Özel Şefin Masası gecelerinde çok önemli isimleri ağırladıklarını ve gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını, bu özel geceleri gelenekselleştireceklerini" belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sheraton Otel Murat Eren Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title