Haberler

Muslu'dan Başkan Çimen'e Ziyaret

Güncelleme:

5-21 Ağustos 2016 tarihleri arasında Brezilya'nın Rio de Janerio kentinde yapılacak olan yaz olimpiyatlarına katılmaya hak kazanan milli atlet Ercan Muslu, Belediye Başkanı Ercan Çimen'i makamında ziyaret etti.

Beraberinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan ve Gençlik Merkezi Müdürü Selman Eroğlu ile birlikte Başkan Çimen'i makamında ziyaret eden Muslu, burada bir süre sohbet etti.

Burada konuşan Başkan Çimen, Muslu'nun elde ettiği başarının kendilerini mutlu ettiğini kaydederek, "52 yıl aradan sonra Gümüşhane'mizin ismi yeniden olimpiyatlarda yer alacak. Bu bizi hem mutlu ediyor. Ercan Muslu kardeşimiz uzun zamanda bu sporu yapıyor ve birçok başarısı var. Ben inanıyorum ki olimpiyatlarda da güzel bir başarı elde edecek. Yarışmalarda hem ilimizi hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek. Ercan kardeşimize azminden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Muslu da, 52 yıl Gümüşhane'yi yıl sonra olimpiyatlarda temsil edecek olmaktan dolayı mutluluk ve gurur duyduğunu belirtti.

Olimpiyatlarda elinden gelenin en iyisini yapacağını belirten Muslu, "Olimpiyatlara katılmak gerçekten güzel bir duygu. Her sporcunun en büyük hayali budur. Buraya katılmak için çok hazırlık yaptık. Daha önce 2 maraton denedim. Başarılı olmadım ama pes etmedim, vazgeçmedim. Dubai maratonunda başlarlı oldum ve olimpiyatlara katılmaya hak kazandım. Mutlu ve gururluyum. İnşallah olimpiyatlardan da iyi bir sonuçla dönerim" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ercan Muslu Gümüşhane Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Bakmadan Geçme

TBMM'ye Sunulan Kripto Para Düzenlemesi Detayları Açıklandı Kara Ağaç Destanı dizisi nerede çekiliyor, setleri nerede? Tasarruf Genelgesi Detayları: Hangi Kuruma Kaç Araç Tahsis Edilecek? Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel ve Galvanizleme kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Gelinim Mutfakta kim elendi? #128105 GELİNİM MUTFAKTA elenen isim kim oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Türkiye- İtalya Milletler Ligi maçı ne zaman? #127952 TÜRKİYE- İTALYA maçı saat kaçta, hangi kanalda? 18 Mayıs Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 18 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak?
Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title