Haberler

Muş'taki Kazada Ölenlerin İsimleri Açıklandı

Güncelleme:

Muş’un Bulanık ilçesinde 3 otobüsün karıştığı trafik kazasında hayatını kaybeden 4 kişinin isimleri belli oldu.

Muş'un Bulanık ilçesinde 3 otobüsün karıştığı trafik kazasında hayatını kaybeden 4 kişinin isimleri belli oldu.

Edinilen bilgiye göre Muş'tan Malazgirt'e gitmekte olan özel bir firmaya ait 34 ZZ 65 plakalı yolcu otobüsü, yoğun sis nedeniyle karşı istikametten gelen özel bir firmaya ait 34 BBR 47 plakalı yolcu otobüsüyle Bulanık- Malazgirt karayolunun 12'inci kilometresinde kafa kafaya çarpıştı. Muş istikametinden Malazgirt istikametine gitmekte olan 06 AT 1502 plakalı bir başka yolcu otobüsünün sürücüsü de kaza yapan diğer otobüslere çarpmamak için manevra yaparak aracı şarampole devirdi. Meydana gelen kazada 3 otobüste bulunan 4 kişi hayatını kaybederken, biri ağır 15 kişi yaralandı.

Kazada hayatını kaybedenlerin isimleri "Veysel Akın, Rahmi Yıldız, Serkan ve Ahmet Taşkın" olarak açıklanırken, olay yerine gelen Muş Valisi Vedat Büyükersoy, "Bu tür kazaların bir daha yaşanmamasını istiyoruz. Şu anda 15 yaralımız var. Maalesef 4 vatandaşımız da hayatını kaybetti" dedi.

Vali Büyükersoy, daha sonra Bulanık Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralıları ziyaret etti.

Kaza nedeniyle 2 saat trafiğe kapanan Bulanık-Malazgirt karayolu tekrar ulaşıma açılırken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Vedat Büyükersoy Malazgirt Bulanık Muş Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

serkan yılmazdudaktan-_-kalbe@hotmail.com:

Bende malazgirtliyim ve bu firmalar muş ile malazgirt arasında otobüsleri muavinlere kulandırırlar malazgirten muşa muavin götürür yolcuları muştanda malazgirete muavinler getirir bu kesinlikle ihmalkarlıktır o mevkide malazgirt yönünden giden otobüs solama yapmaz usta şöförler asla bu hataya düşmez iyice araştırışmalı. valye gelince başsağlığıya olmaz acilen duble yol yapımalı..

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title