Haberler

Muş Kısa Filmle Öğretmenleri Doğu'ya Çağırdılar

Kısa filmle öğretmenleri Doğu'ya çağırdılarMuş merkez Eko İnşaat İlkokulu'nda görev yapan öğretmenler öğrencileri ile birlikte, batıda görev yapan öğretmenlere kısa metrajlı filmle doğuya gelme çağrısında bulundu.

Kısa filmle öğretmenleri Doğu'ya çağırdılar

Muş merkez Eko İnşaat İlkokulu'nda görev yapan öğretmenler öğrencileri ile birlikte, batıda görev yapan öğretmenlere kısa metrajlı filmle doğuya gelme çağrısında bulundu.

Eko İnşaat İlkokulu'nda görev yapan öğretmenler ve okul müdürü öğrencileri ile birlikte kısa metrajlı bir film çekdi. Tümü batı illerinden Muş'a atanan öğretmenler yeni atanacak olan öğretmenleri Doğu Anadolu Bölgesi'ne çağırdı. Çektikleri kısa metrajlı filmde öğretmenlerin ön yargılı olmadan doğuya gelmeleri için çağrıda bulunuldu. 2 yıldan beri Muş'ta görev yaptığını anımsatan Denizlili, Ahmet Osman Çaka, "Buradaki öğrencilerin eğitime ihtiyacı var. Huzur içinde burada görev yapıyoruz. Diğer illerden hiçbir farkı yok" diye konuştu.

Muşlu olan Okul Müdürü Zahir Elma ise öğretmenlerin çektikleri filmden çok etkilendiğini söyledi. Elma, "Batı illerinden gelen öğretmenlerimizin, meslektaşlarına canlı örnek oldular" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title