Haberler

Modacı Hakan Akkaya'ya Uyuşturucu Davasında 10 Ay Hapis Cezası

Mahkeme, ünlü modacı Hakan Akkaya'nın "İçmek için uyuşturucu bulundurmak" suçundan 1 yıl hapisle cezalandırılmasına hükmetti.

Mahkeme, ünlü modacı Hakan Akkaya'nın "İçmek için uyuşturucu bulundurmak" suçundan 1 yıl hapisle cezalandırılmasına hükmetti. Sanık Akkaya'nın duruşmadaki iyi halini göz önüne alan mahkeme, cezayı 10 aya indirerek hükmün açıklanmasının 5 yıl süreyle geri bırakılmasına karar verdi. Mahkeme ayrıca, Akkaya'nın 1 yıl süreyle tedavi olmasına da karar verdi.

Ünlü modacı Hakan Akkaya'nın da aralarında bulunduğu 11 sanığın "Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve temin etmek" suçlarından yargılandığı davada karar açıklandı. Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda bulunan İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasına, sanık Hakan Akkaya ile birlikte 5 tutuksuz sanık ve 6 tutuklu sanık katıldı.

Son sözleri sorulan 6 tutuklu sanık, uzun süredir tutuklu olduklarını belirterek, tahliyelerine ve beraatlerine karar verilmesini istedi. Son sözü sorulan Hakan Akkaya da, ilk günden itibaren samimi itiraflarda bulunduğunu ifade ederek, "Tedavi kararı verilmesini talep ediyorum. Takdir sizindir" diye konuştu. Sanık avukatlarının söz almasının ardından, duruşmaya karar için ara verildi.

AKKAYA'YA 10 AY HAPİS CEZASI

Aranın ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, ünlü modacı Hakan Akkaya'nın "İçmek için uyuşturucu bulundurmak" suçundan 1 yıl hapisle cezalandırılmasına hükmetti. Akkaya'nın duruşmadaki iyi halini göz önüne alan mahkeme, cezayı 10 aya indirerek, hükmün açıklanmasını 5 yıl süreyle geri bıraktı. Mahkeme ayrıca, Akkaya'nın 1 yıl süreyle tedavi olmasına da karar verdi.

DİĞER SANIKLAR

Mahkeme, tutuklu sanıklar İbrahim Özbattal, Melih Özalp ve Ayhan Uluç'u "Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan 9 yıl 4 ay 15 gün hapis cezasına çarptırdı. Tutuklu sanık Maşallah Doğru'ya da yine "Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan 7,5 yıl hapis cezası verilirken, diğer 6 sanık da 10 ay ile 6 yıl 3 ay arasında değişen hapis cezaları aldı.

İDDİANAMEDEN

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, sanık Hakan Akkaya'nın "Uyuşturucu madde ticareti yapmak veya temin etmek" suçundan 7,5 yıldan 22,5 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması isteniyordu. Diğer 10 sanığın da benzer suçlardan 5 ile 30 yıl arasında değişen hapis cezalarına çarptırılmaları talep ediliyordu. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çağlayan Adalet Sarayı Hakan Akkaya Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title