Haberler

Minik Irmak' Davası Başlıyor

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde komşusu olan Himmet A. tarafından tecavüz edildikten sonra canice öldürülen ve bir bağa gömülen 4 yaşındaki Irmak Kupal’ın cinayet davası Alaşehir Ağır Ceza Mahkemesi’nde başlıyor.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde komşusu olan Himmet A. tarafından tecavüz edildikten sonra canice öldürülen ve bir bağa gömülen 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın cinayet davası Alaşehir Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlıyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın da müdahil olduğu davada sanık Himmet A. kaldığı cezaevinden davaya Sesli Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katılacak.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde evlerinin önünde oynarken kaybolan minik Irmak Kupal'ın, komşuları olan ve hurdacılık yapan Himmet A. tarafından tecavüz edildikten sonra canice öldürüldüğü ortaya çıkmıştı. Katil zanlısı Himmet A. için Alaşehir Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddianamede "Cinsel amaçlı cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kalma, bir suçu gizlemek veya başka bir suçun delillerini gizlemek ya da yakalanmamak amacıyla öldürme, çocuğu veya beden veya ruh bakımından kendini savunamayacak kişiyi öldürme, çocuğun nitelikli cinsel istismarı" suçlarını istediği gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi. Bugün başlayacak davaya 4 katil zanlısı Himmet A.'nın SEGBİS sistemi ile katılacağı ve avukatlığını Manisa Barosu tarafından atanan Tayfun Erdaş'ın yapacağı öğrenildi. Ağır Ceza Reisi Remziye Güldür'ün başkanlığında gerçekleştirilecek olan davaya Irmak Kupal'ın ailesinin henüz gelmediği görüldü.

Davaya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın da müdahil olduğu öğrenildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Alaşehir Politika Güncel Haberler

Şişli'de mezuniyet töreninde dev ekran öğrencilerin üzerine düştü

Şişli'de mezuniyet töreninde dev ekran öğrencilerin üzerine düştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

Bakmadan Geçme

7 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Ankara selde ölen var mı, yarın sel devam edecek mi? 7 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 7 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Dilan Polat davası hakimi çekildi mi, neden çekildi? Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda ne oldu, kaç yaralı var? SON DURUM! Konser salonu nerede? Hollanda Kanada maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Hollanda Kanada hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe reklam yüzü kim? Ana de Armas kimdir? #129300 Aşkı Memnu ne zaman çekildi, sonu nasıl bitiyor? 2024 Aşkı Memnu hangi günler var? DMCA nedir? DMCA ne demek, açılımı ne? Dijital Binyıl Telif Hakkı Yasası hakkında bilgiler
Irkçılığa maruz kalan İlkay Gündoğan'dan tartışma yaratacak sözler: Ben de Alman'ım

Irkçılığa maruz kalan İlkay Gündoğan'dan tartışma yaratacak sözler: Ben de Alman'ım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title