Haberler

Minibüste Isınmak İçin Piknik Tüpünü Yakan 5 İşçi Yandı

– Düzce'de, işçilerin minibüste ısınmak için yaktığı piknik tüpü aracı tutuşturdu.

– Düzce'de, işçilerin minibüste ısınmak için yaktığı piknik tüpü aracı tutuşturdu. Panikleyerek araçta mahsur kalan 5 işçi yaralanırken, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Olay, saat 21.00 sıralarında, Muncurlu Köyü'nde bulunan Atatürk Devlet Hastanesi'nin önünde meydana geldi. Özcan Aydın'ın kullandığı 34 YL 7048 plakalı minibüs, Musababa Köyü'nde bulunan tavuk üretme çiftliğinde çalışan işçileri evlerine götürmek üzere Düzce'ye doğru yola çıktı. İddiaya göre, işçiler minibüste ısınmak için piknik tüpünü yaktı. Piknik tüpünün aracı tutuşturması sonucu işçiler, hareket halindeki aracın içinde mahsur kaldı. Aydın minibüsün yandığını görünce aracı durup kendisini aşağı attı. Bu sırada yanan minibüsü gören bir vatandaş yardıma koşarak camları kırıp kapıyı açtı. Araçta alevlerin arasında mahsur kalan ve kapının açılmasıyla dışarı çıkan 20 yaşındaki Salim Döner, 22 yaşındaki Salih Sayır, 18 yaşındaki İbrahim Akçan, Ahmet Özen ve Fevzi Çaça'nın vücutlarında yanıklar oluştu. Sürücü ile ismi öğrenilemeyen bir kişi ise yaralanmadan kurtuldu.

Olay yerine gelen itfaiye ekibi yanan aracı söndürürken, 112 Acil ekipleri ise yaralılara müdahale etti. Salim Döner, Salih Sayır ve İbrahim Akçan Özel Hayri Sivrikaya Hastanesi'ne, Ahmet Özen ile Fevzi Çaça ise Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Düzce

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Özcan Aydın Ahmet Özen Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title