Haberler

Milliyetçi Avukatların Ankara Barosu Adayı Fazıl Çağrı Kuş Oldu

Türkiye’nin en büyük ikinci barosu olan Ankara Barosu’nun Ekim ayında yapılacak başkanlık yarışı öncesi başkan adayları belli olmaya başladı.

Türkiye'nin en büyük ikinci barosu olan Ankara Barosu'nun Ekim ayında yapılacak başkanlık yarışı öncesi başkan adayları belli olmaya başladı. Milliyetçi Avukatlar Grubu'nun Ankara Barosu Başkan Adayı Av. Fazıl Çağrı Kuş oldu.

Ankara Barosu seçimlerinin güçlü gruplarından Milliyetçi Avukatlar Grubu, başkan adayını belirlemek için ön seçimini gerçekleştirdi. Yapılan ön seçim sonucunda Av. Fazıl Çağrı Kuş, baro başkan adayı olarak belirlendi. Yapılan ön seçim sonrasında bir teşekkür konuşması yapan Ankara Barosu Milliyetçiler Grubu Başkan Adayı Fazıl Çağrı Kuş, şahsına gösterilen teveccüh için teşekkür ederek şunları söyledi:

"Türkiye'nin en büyük ikinci barosunun üyesi avukat arkadaşlarımızın birçok sorunu bulunmaktadır. Bu sorunların çözülmesi için hep birlikte çalışacağız. Şüphesiz farklılıklarımız zenginliklerimizdir. Bu süreçte hepimizin ortak paydası mesleğimiz olmalıdır ve olacaktır. Birlik ve beraberlik içerisinde avukatlık mesleğini hak ettiği yere ulaştırmak için çalışmak zorundayız."

2003 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan ve serbest avukat olarak çalışan Fazıl Çağrı Kuş, stajyer avukatların sorunlarının da her geçen gün arttığına dikkat çekerek, "Mesleğimizin geleceğini emanet edeceğimiz genç meslektaşlarımızın karşılaştıkları sorunları biliyoruz ve bunları mutlaka çözüme kavuşturacağız. Ayrıca Avukatlık Kanunu'nun günün şartlarına göre yeniden düzenlenmesi de kaçınılmazdır. Bunun için de hep birlikte mücadele edeceğiz. Ankara Barosu'nu ve mesleğimizi hak ettiği yere taşımak için elimizi değil gövdemizi taşın altına koymaya hazırız. Mesleğin sorunlarına vakıf, vizyonu olan kadromuzla Ankara Barosu'nu temsil ve meslektaşlarımızın sorunlarının çözümü için el ele mücadele edeceğiz" dedi.

Avukat Fazıl Çağrı Kuş, mesleğini yaparken şiddete uğrayan meslek mensuplarının korunmasına yönelik kanuni yaptırımların artırılmasının gerektiğine vurgu yaptığı konuşmasında kendisine destek veren herkese teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title