Haberler

Milletvekili Yılmaz Tunç İşyeri Açılışına Katıldı

Güncelleme:

Yılmaz Tunç, Bartın'daki ziyaret, açılış ve festival programlarına devam ediyor.

Milletvekili Tunç son olarak AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Baran Karaldı'ya ait kafenin açılışına katılarak, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı Cafe açılışına, TBMM Adalet Komisyonu Sözcüsü ve AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, CHP Bartın İl Başkanı Selim Karakaş, Bartın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Açılış kurdelasını AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya ve Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın birlikte kestiler. Açılışın yapılmasının ardından cafe sahibi Baran Karaldi, "Bugün 'Bahçe Cafe Bistro'yu hizmete açmış bulunmaktayız. Bartın'a yeni mekan kazandırmanın heyecanını ve aynı zamanda bu vesile ile birkaç kişiye istihdam sağlayacağımızı düşünüyorum. Açılışımıza katılan tüm davetlilerimize çok teşekkür ediyorum." Dedi. Milletvekilleri Yılmaz Tunç ve Rıza Yalçınkaya, Belediye Başkanı Akın ve Genel Sekreter Kayış' da, kafenin bölgeye hayırlı olması temennisinde bulundular. Açılışın adından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu

Kaynak: Bültenler / Güncel

Rıza Yalçınkaya Enver Yılmaz Yılmaz Tunç Bartın Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title