Haberler

Milletvekili Kılıç: "Amacımız Bursa'ya Hizmet Etmek"

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç gerçekleştirdiği ziyaretlerle şehrin paydaşlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor.

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç gerçekleştirdiği ziyaretlerle şehrin paydaşlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Bursa Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı'na katılan Vekil Kılıç, "Bursa'yı daha kaliteli ve yaşanabilir bir şehir yapmak ortak gayemiz olmalı" dedi.

Temaslarına Bursa Servis Araçları İşletmecileri ve Halk Otobüsçüleri Odası ziyaretiyle başlayan Ahmet Kılıç, sonrasında AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Tuncay Kiraz ile beraber, Ticaret İl Müdürü Zübeyir Tokgöz, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü M. Latif Deniz'i ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Temasları sırasında Bursa Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı'na katılan Kılıç, Kent Konseylerinin Türkiye için önemli bir model olduğunu belirterek, bu modeli en iyi uygulayan örnek şehirlerden birinin de Bursa olduğun söyledi.

Bursa'nın dünyada tanınan şehirlerden biri olduğuna dikkat çeken Kılıç, "Bursa, önemli değerlere olan, tarihi ve kültürel zenginlikleri içinde barındıran büyük bir şehir. Amacımız şehrimize hizmet etmek ve bu fırsata sahip olduğumuz için de mutluluk duyuyoruz. Beraberce Bursa'yı daha kaliteli ve yaşabilir bir şehir haline getirmek ortak gayemiz olmalı.Elele verip şehrimizi marka kentler arasında yukarılara çıkarmalıyız" diye konuştu.

"Yarınlara dair hedefler belirlemeliyiz"

Kılıç, "Şehrimiz sanayisiyle, tarımıyla, tarihsel ve kültürel yapısıyla bir bütün. Bu bütünün hepsini bir arada tutarak, yarınlara dair hedefler belirlemeli, bu hedefler doğrultusunda hareket etmeliyiz. Biz de Bursa milletvekilleri olarak şehrimize fayda sağlamak için tüm gayretimizi göstereceğiz" dedi.

Son olarak Bursa Bedensel Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nı ziyaret eden Ahmet Kılıç engelli basketbolcularla bir araya gelerek, onların istek ve taleplerini dinledi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milletvekili Ahmet Kılıç Ak Parti Güncel Haberler

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 21 Mayıs Survivor elenen isim! Resmi Gazete bugün (21 Mayıs) kararları neler? Romanyalılara Türkiye vizesi kalktı! Resmi Gazete atama kararları 2024! Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title