Haberler

Milletvekili Ensari, Asker Oğlunun Yemin Törenine Katıldı

Kars'ta 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'nda 315. Kısa Dönem Erbaşlar İçin Yemin Töreni Düzenlendi. Oğlu Münir Ensari'nin de Yemin Edecek Olması Nedeniyle Törene Katılan AK Parti İzmir Milletvekili Tevfik Ensari, Tugaya İkinci Katılan Askere Ödül Verdi.

Kars'ta 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'nda 315. kısa dönem erbaşlar için yemin töreni düzenlendi. Oğlu Münir Ensari'nin de yemin edecek olması nedeniyle törene katılan AK Parti İzmir Milletvekili Tevfik Ensari, tugaya ikinci katılan askere ödül verdi.

Hafız Hakkı Paşa Kışlası'nda düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Tugayın tarihçesinin okunması ve sancağın tanıtımıyla devam eden törende, tugaya ilk katılan Hikmet Sarıoğlu, Yusuf Kıranlıoğlu, Tuna Büyükaçıkgül ve Hüseyin Yazıcı'ya Vali Mehmet Ufuk Erden, AK Parti İzmir Milletvekili Tevfik Ensari, Tugay Komutanı Tuğgeneral Ercan Okan, Kars Belediye Başkanvekili Coşkun Uluman tarafından ödülleri verildi. Tugaya ilk katılan Hikmet Sarıoğlu'nun yaş kütüğüne plaket

çakmasından sonra 170 erbaş yemin etti. Törenin ardından askerler ve aileler Kars Orduevi'nde düzenlenen kokteylde biraraya geldi.

AK Parti İzmir Milletvekili Tevfik Ensari de oğlu Münir Ensari'yle uzun uzun hasret giderdi. 22 yıl önce 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı Mekanize Taburu'nda astsubay olarak görev yapan Salih Cesur da, eski görev yaptığı yerde asker olan oğlu Kazım Cesur'la birlikte objektiflere poz verdi.

(BA-İRT-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title