Haberler

Mikdat Ağaoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu'nun babası Mikdat Ağaoğlu son yolculuğuna uğurlandı.

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu'nun babası Mikdat Ağaoğlu son yolculuğuna uğurlandı. Kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Mikdat Ağaoğlu'nun cenazesine siyaset, spor ve iş dünyasından birçok ünlü isim katıldı.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun, dün kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden babası Mikdat Ağaoğlu için Ataşehir Mimar Sinan Cami'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Ali Ağaoğlu'nun yanı sıra kardeşleri Zeki, Hüseyin Ağaoğlu, amcası Alaattin Ağaoğlu, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Tranzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanlarından Mehmet Ali Aydınlar ve işadamı Haluk Ulusoy, Yılmaz Ulusoy, Abdurrahim Albayrak, sanatçı Kadir İnanır, Ergun Gürsoy Ağaoğlu ailesinin yakınları ve akrabaları ile sevenleri katıldı.

Törende kardeşleriyle birlikte taziyeleri kabul eden Ali Ağaoğlu, yaşadığı acının tarifinin mümkün olmadığını ifade ederek, "Baba acısı. Tarifi mümkün değil. Allah yattığı yeri, mekanını cennet etsin. Zaten hayatı hep hayırla geçmişti. Ben inanıyorum ki Allah da orada onun mükafatını verecektir" şeklinde konuştu.

Cenazeye katılımın yüksek olması nedeniyle cami avlusunda yoğunluk oluşurken cenazeye katılamayanlar da çelenk gönderdi. Oldukça üzgün olduğu gözlenen Ali Ağaoğlu, taziye için gelenlerle tek tek ilgilendi.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Ali Ağaoğlu'nun ülkemizin gelişmesine ve güçlenmesine önemli katkıları olduğunu söyledi. Sarıgül, "Çok değerli işadamlarımızdan bir tanesi. Babacığının bu gününde ben de arkadaşlarımla birlikte arzu ettim ki Ali beyin bu acısını hep birlikte paylaşalım. Babamıza Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah" dedi.

Abdurrahim Albayrak ise, "Allah rahmet eylesin. Allah geriye kalanlara sabır versin. Ne mutlu ki bu kadar ülkesini, halkını, insanları seven ve ülkesine iyi yatırımlar yapan evlatlar yetiştirmiştir. Hepimizin başı sağolsun" şeklinde konuştu.

İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Mikdat Ağaoğlu'nun cenazesi Çamlıca Mezarlığı'na defnedildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Sarıgül Ali Ağaoğlu İstanbul Şişli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title