Haberler

Mahkemeden Bahçeli'ye Müjdeli Haber! Ek Süre Talebi Kabul Edildi

Güncelleme:

MHP Genel Merkezi, muhaliflerin olağanüstü kongre talebiyle Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi'nde açtığı davada ek süre istedi. Mahkeme 15 gün ek süre verdi.

MHP Genel Merkezi'nin, olağanüstü kongre talebiyle Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesinde muhaliflerin açtığı dava kapsamında hazırlanacak cevap için talep ettiği süre kabul edildi.

2 HAFTA SÜRE

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, muhaliflerin başvurusunun ardından mahkeme, genel merkeze en geç iki hafta içinde yanıtlanması talebiyle tebligat gönderdi.

SON GÜN 11 MART

Daha önce 26 Şubat'a kadar süresi olan MHP Genel Merkezi'nin bu gelişmenin ardından cevap yazısını, mahkemeye en geç 11 Mart Cuma günü teslim etmesi gerekiyor.

Kaynak: AA / Güncel

Yücel Bulut Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (69)

adalet:

80 den 40 düştü hezimet büyük hdpn, in arkasına düştü daha kogre yapmam diyor bu gidiş le ne ülkücü nede miliyetçi kalacak 7 haziran gece 1 de hodri meydan diyip ülkeyi erken seçime götüren sen degilmisin 7 haziran seçmeni tanımayan sen degilmisin 3 milyon seçmen geri kaçıran sen degilmisin selam olsun meral akşener elbet adalet tecelli edecektir allahın izniyle işllah nisanda kogre var

52
3
yanıtYanıtla
CETO:

Bırak git artık bahçeli rezil etin partiyi daha neye duruyon. . . . .

33
2
yanıtYanıtla
gitmez:

İstersen baraş altı olsun tek vekil çıkaramasın umurnda degil yeterki sıraya gecsinler elini opsunler yeter

yanıt1
yanıt0
yorum:

numan kurtuluş gibi buda akpye geçer koltuk alır okadar akp oy sağladı hizmet etti

11
16
yanıtYanıtla
AKPHAİNDİR.:

MHP TÜRK MİLLETİNİN SON KALESİ SON UMUDUDUR. AKP LİDERİ ESİR ALMIŞ OLABİLİR. AMA HER TÜRK GENCİ TÜM KALELERİ İŞGAL EDİLMİŞ BİLE OLSA ASİL TÜRK KANININ VERDİĞİ GÜÇLE SİYONİST AKPNİN MEZARINI KAZACAKTIR.

23
4
yanıtYanıtla
MEHMET:

BU VATANA YAZIK OLUR SAYIN BAHÇELİ GİR SEÇİME KAZANIRSAN BAŞ TACISIN KAZANMASSAN DA BAŞ TACISIN ANCAK BU DİRENMEM ÜLKEYE ZARAR VERECEK SONUÇ AKP YARAYACAK GEÇMİŞTE YAPTIĞIN HATANIN SIKINTILARINI ÇEKİYOR BU ÜLKE AKP KOOLASYON KURSAYDIN SONRADA SONRADA SORUŞTURMA ÖNERGELERİYLE BOZSAYDIN ŞİMDİ AKP YERİNE MHP VARDI BU MHP İÇİN SON ŞANS YOK OLDUĞUNDA VAH DEME EY BÜYÜK TÜRK TİTRE KENDİNE GEL

23
1
yanıtYanıtla
Ülkücü bir lider aranıyor:

Bahçeli Türkiye için iyi bir şey yapmak istiyorsa tek yapması gereken çekip gitmektir. Yenilen pehlivan güreşe doymaz misali, 18 yıllık MHP liderliğinde 13 seçim kaybetmiş hala konuşuyor. Memleketi Osmaniye''de birinci parti olamamış Türkiye''yi yönetmeye kalkıyor. Hadi git sen kumda oyna, senden bir şey olmayacağını herkes gördü.

23
1
yanıtYanıtla
DrMobil-IOS:

MHP bitti artık. Oylar AKPye:)

4
19
yanıtYanıtla
CCC:

YAHU NE KADAR KARAKTERSİZ ŞEREFSİSİZSİNİZ HERGÜN ŞEHİT HABERLERİ GELİYOR SİZLER HERGÜN OY ANKET BAŞKANLIK DERDİNDESİNİZ

yanıt13
yanıt2
^^^^^^^^^^^^^^^^:

DR. SEN HASTASIN :)) SENİN BİR TEL AVİV''E GİDİP COLA İÇMEN GEREK.

yanıt1
yanıt0
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title