Haberler

Meclis'e 3 Vekil Gönderen Dernekten Coşkulu Kutlama

Bursa’daki Orhaneli, Keles, Büyükorhan, Harmancık ve Osmangazi’ye bağlı Dağ Köyleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği (DAĞ-DER) üyeleri, meclise gönderdikleri 3 milletvekiliyle beraber davul zurna eşliğinde oyun oynadı.

Bursa'daki Orhaneli, Keles, Büyükorhan, Harmancık ve Osmangazi'ye bağlı Dağ Köyleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği (DAĞ-DER) üyeleri, meclise gönderdikleri 3 milletvekiliyle beraber davul zurna eşliğinde oyun oynadı.

Bursa'da faaliyet gösteren DAĞ-DER, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti, CHP ve MHP'den olmak üzere 3 milletvekilini meclise gönderdi. Dernek üyesi olan vekillerden Osman Mesten AK Parti'den 11. sıra milletvekili seçilirken, Erkan Aydın CHP'den 4. sıra, Kadir Koçdemir ise MHP'den 2. sıra milletvekili olarak Ankara'ya gitti. Bu duruma en çok sevinen de Bursa'nın dağ köylüleri yani DAĞ-DER üyeleri oldu. Bunu kutlamak için ise DAĞ-DER'in, Bursa merkez Osmangazi ilçesindeki dernek binasında toplanan 'dağlılar', buraya gelen milletvekilleriyle beraber davul-zurna eşliğinde oynadı.

CHP Bursa milletvekili ve DAĞ-DER eski başkanı Erkan Aydın, dağ yöresinin öncelikli sorununun yol konusu olduğunu ifade ederek, "Artık iktidar milletvekilimiz de var. Biz takipçisi olacağız. O da gerekli bakanlıklara baskıyı uygulayıp, hep birlikte ilk öncelikli sorunumuz olan yolun çözülmesini sağlayacak" dedi.

AK Parti milletvekili Osman Mestan ise DAĞ-DER'in bu durumundan çok memnun olduğunu ifade ederek, "Bu seçimlerde AK Parti 11, CHP 5, MHP 2, DAĞ-DER ise 3 milletvekili çıkarmıştır" diye konuştu.

DAĞ-DER Başkanı Prof. Dr. Ali Kaya ise bu coşkulu ortamın bile muhalefetiyle iktidarıyla birlikte çalışacaklarının bir göstergesi olduğunu söyledi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi Orhaneli Keles Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title