Haberler

Manisa Büyükşehir ve MASKİ Alaşehir'de vatandaşlarla buluştu

Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ yetkililerinden oluşan heyet, Alaşehir ilçesine bağlı Belenyaka ve Girelli mahallelerine bir ziyarette bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ yetkililerinden oluşan heyet, Alaşehir ilçesine bağlı Belenyaka ve Girelli mahallelerine bir ziyarette bulundu. Mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen heyet, mahallede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, MASKİ İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri, Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Himmet Güneş ve MASKİ Alaşehir İlçe Şefi Mustafa Korkusuz'dan oluşan heyet, Alaşehir ilçesine bağlı Belenyaka ve Girelli mahallelerini ziyaret etti. Ziyaretlerde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alaşehir İlçe Başkanı Necdet Türk, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Alaşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Halil Koç ile Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Bilgehan Noyan da hazır bulundu. Mahalle muhtarları ve vatandaşlara mahallelere yapılan yatırımları ve planlanan çalışmaları anlatan heyet, Büyükşehir belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün hediyelerini muhtarlara ve vatandaşlara takdim etti. Vatandaşlar da yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek istek ve taleplerini iletti.

Belenyaka Mahalle Muhtarı Muhammed Demirel, yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkürlerini ileterek, "Mahallemizde bir adet düğün salonu yapıldı. İçme suyu şebeke hattımız ve kanalizasyon hattımız yenilendi. Birçok hizmet aldık. Tüm ihtiyaçlarımız karşılandı. İhtiyaçlarımızı Cengiz Başkanımıza iletmemiz durumunda gereken çalışmalar yapılıyor. Allah emeği geçenlerden razı olsun" ifadelerini kullandı.

Girelli Mahalle Muhtarı Mehmet Yılmaz ise, "Cengiz başkanıma Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ'nin yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Mahallemizde Büyükşehir ve MASKİ'nin yapmış olduğu asfalt, alt ve üstyapı çalışmaları bize büyük bir rahatlık sağladı. Cengiz başkanımızı da bir gün mahallemizde ağırlamak istiyoruz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Hisarcık Alaşehir Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title