Haberler

Mamak Belediyesi Evlere Sağlık Ulaştırmaya Devam Ediyor

Mamak Belediyesi, bakıma muhtaç kişileri evlerinde tedavi etmeye devam etti.

Mamak Belediyesi, bakıma muhtaç kişileri evlerinde tedavi etmeye devam etti.

Sosyal belediyecilikteki örnek uygulamalarıyla öne çıkan Mamak Belediyesi Mamaklıların zor zamanlarında yanlarında olmaya devam ediyor. Bu güne kadar on binlerce vatandaşın evine sağlık hizmeti ulaştıran Mamak Belediyesi örnek çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle yaşlı, engelli, kimsesiz vatandaşlara yönelik sürdürülen Evde Muayene ve Sağlık Hizmetleriyle kimsesiz vatandaşlara kol kanat geriliyor. Uzman ekipler tarafından yürütülen sağlık hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşlar doğrudan Mamak Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne müracaat edebilecekleri gibi Alo Mamak 444 0 149, 550 70 21, 550 70 36 ve 550 70 68'i arayarak hizmet talebinde bulunabiliyor.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Toplum ve halk sağlığını ilgilendiren konularda bir çok hizmetimiz bulunuyor. Bu hizmetler arasında en çok önemsediğimiz çalışmalardan biri de Evde Muayene ve Sağlık Hizmetidir. Özellikle hizmet götürülen kimsesiz, engelli ve yaşlı vatandaşların hayatını bir nebze olsun kolaylaştırabiliyorsak, onların sağlık alanında ihtiyaç duydukları desteği bir nebzede olsun sağlayabiliyorsak ne mutlu bizlere. Vatandaşlarımızın Evde Muayene ve Sağlık Hizmetinden son derece memnun kaldığını gözlemliyoruz" dedi.

SAĞLIK HİZMETİ ÇOK YÖNLÜ OLARAK SÜRDÜRÜLÜYOR

Hizmet çerçevesinde hastalardan kan alımı, muayene, enjeksiyon, pansuman, serum, sonda, kan şeker ölçümü, kolostomi bakımı yapılıyor. Ayrıca ihtiyacı olan hastalara yönelik mama, hasta bezi, yatak koruyucu, havalı yatak ve tıbbi malzeme desteği de sağlanıyor. Evde muayene ve sağlık hizmetinden bu yılın ilk yedi ayında 3 bin 500 den fazla vatandaş faydalandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mamak Belediyesi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title