Haberler

Mali Kriz Cadılar Bayramını da Vurdu

ABD'nin New York Kentinde Geleneksel Olarak Her Yıl Düzenlenen Cadılar Bayramı Yürüyüşüne, Bu Yıl Daha Az Sayıda Firmanın Sponsor Olacağı Belirtildi.

ABD'nin New York kentinde geleneksel olarak her yıl düzenlenen Cadılar Bayramı Yürüyüşüne, bu yıl daha az sayıda firmanın sponsor olacağı belirtildi.

Kentte 1973 yılından beri her yıl 31 Ekimde yapılan "Geleneksel Cadılar Bayramı Geçidine" sponsor olan pek çok şirketin bu yıl mali kriz yüzünden sponsorluktan vazgeçtiği açıklandı.

Manhattan'da Greenwich Village bölgesinde 6. Cadde boyunca Spring sokağından başlayan ve 21. Sokak'a kadar devam eden yürüyüşte kullanılan şişme balonların kullanımına sponsor olan 7 şirketin, bu sene bütçelerini aştığı gerekçesiyle bu işten vazgeçtiklerini bildirdiği öğrenildi.

Bu yıl 35'incisi yapılacak ve 60 bin civarında insanın Cadılar Bayramı kıyafetleriyle katılacağı geleneksel yürüyüşe, seçim ve mali kriz temasının hakim olacağı belirtiliyor.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title