Haberler

Malatya'da Şüpheli Çanta Paniği

Malatya'da ana cadde üzerinde kaldırıma bırakılan bayan çantası paniğe neden oldu.

Malatya'da ana cadde üzerinde kaldırıma bırakılan bayan çantası paniğe neden oldu. Fünye ile patlatılan çanta boş çıktı.

Şehir merkezinin en işlek caddesi olan İnönü Caddesi Hükümet Meydanı'nda kaldırımda bir ağacın yanında siyah bir bayan çantası gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler çantayı şüpheli bulunca yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Çevrede toplanan meraklı vatandaşların bakışları arasında olay yerine gelen Terörle Mücadele Müdürlüğü'ne bağlı bomba uzmanları caddendin güvenlik çemberine alınmasıyla çanta üzerinde inceleme yaptı.

Özel giysilerini giyen bomba uzamanı polis çantanın yanına bıraktığı fünyeyi kısa süre sonra patlattı. Paniğe neden olan bayan çantasının içinden poşet çıkınca herkes derin bir nefes aldı.

Ana cadde daha sonra araç ve yaya trafiğine geri açıldı. Polis mobese kameralarından çantayı kimin bıraktığını tespit etmek için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title