Haberler

Makine Parkı Hizmet Binası Yapımına Başlandı

Seydişehir Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan Makine Parkı binası modern çalışma alanları oluşturulmak amacı ile tepeden tırnağa yenileniyor.

Seydişehir Belediyesi Makine Parkı hizmet binası yapım çalışmaları başladı.

Taşağıl yolu üzerinde bulunan ve Makine Parkı Amirliği ve Fen İşleri Müdürlüğü personelin çalışma alanı olan yeni bina yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Tutal, yeni hizmet binasının bir ay gibi kısa bir sürede tamamlanacağını kaydetti.

Fen İşleri Müdürlüğü saha personeli, Makine Parkı Araç Bakım Merkezi ve ilgili birimlerin yeni yapılan bina ile bir araya getirileceğini ifade eden Başkan Tutal; "Seydişehir Belediyesi araç parkı olarak kullandığımız bu bölge fabrikanın temeli atıldığı 1965 yılında fabrika tarafından yapılmış, araç parkı olarak kullanılmış. Daha sonra fabrika tarafından Belediye'ye aktarılmış. Günümüze kadar makine parkı olarak kullanımına devam ettik" dedi.

Rahat bir çalışma ortamı olmadığını kaydeden Başkan Tutal;" Personelimizin çok rahat çalışabileceği bir ortam değildi. Belediye'ye geldikten sonra sıkıntıları gözlemleme imkanı oldu. Bugün buranın temelini atıyoruz. Prefabrik olarak Bin 100 metrekare kapalı alanı olan yeni binamızda tüm servislerimizin yaz , kış demeden çalışabileceği bir ortam hazırlıyoruz. 1 ay gibi kısa bir süre içerisinde tamamlamış olcağız. Belediye Personelimize hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

Kaynak: BasinOdasi.com.tr / Güncel

Seydişehir Taşağıl Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title