Haberler

Kütahya'da 'Yangın Güvenliği' Protokolü

Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında ’yangın güvenliği’ işbirliği protokolü imzalandı.

Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında 'yangın güvenliği' işbirliği protokolü imzalandı.

İşbirliği protokolü, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit tarafından imzalandı.

İtfaiye Müdürlüğünde düzenlenen işbirliği protokolü hakkında bilgiler veren İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Vefa Mahallesinde yapmış olduğumuz Prof. Dr. Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin içerisinde İtfaiyecilik Bölümü açıklaması noktasında İlimiz İl İstihdam Kurulunda geçtiğimiz hafta içerisinde bir karar aldık. Açılacak olan bu bölümdeki öğrencilerin uygulamalarını, stajlarını yapabilecekleri alan tabiki Kütahya Belediyesine ait İtfaiye Müdürlüğü olacaktır. Biz öğrencilerimizi birer itfaiye eri olarak yetiştirmeyi, hedefleyerek bu bölümü açmak için yola çıktık. İnşallah bu yaz döneminde bölümümüzün açılışı Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak, yapılacak olan çalışmanın alt yapısı bugün burada bu imza ile tescil edilmiş oldu" şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ise, "Bildiğiniz üzere Dumlupınar Üniversitesinde İtfaiye Bölümü açıldı ve Üniversite öğrencilerimiz itfaiye binamızda eğitim görüyor, hocalarıyla beraber tatbikat yapma imkanı buluyorlar. Bugün imzalamış olduğumuz iş birliği protokolü vesilesiyle Lise öğrencilerimize de ekip arkadaşlarımız ile beraber eğitim vereceğiz ve itfaiyeciliği genç yaşta öğretme imkanını inşallah burada bulmuş olacağız. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve çalışmalarımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

Program sonrası Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş ile beraber itfaiye hizmet binasında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında İtfaiye Müdürü Nihat Saltık'tan bilgiler aldılar. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Kütahya Belediyesi Necmettin Erbakan Kamil Saraçoğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title