Haberler

Korkuya Kapılan Vatandaşlar Hastanelere Başvurdu

Akdeniz'de meydana gelen 5,0 büyüklüğündeki depremin yoğun olarak hissedildiği Adana'da korku ve panik yaşayan bazı vatandaşlar hastanelere başvurdu.

Akdeniz'de meydana gelen 5,0 büyüklüğündeki depremin yoğun olarak hissedildiği Adana'da korku ve panik yaşayan bazı vatandaşlar hastanelere başvurdu.

Depremin olduğu saat 01.00 sonrası 112 Acil Servis telefonlarının yoğun olarak arandığı belirtildi. Ambulanslarla hastanelere taşınan vatandaşlara sağlık ekipleri müdahale etti. Depremle kendilerini sokağa atan vatandaşlar, geceyi parklarda geçirmeyi planlıyor.

HATAY VE MERSİN'DE DE VATANDAŞLAR SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Akdeniz açıklarında meydana gelen 5,0 büyüklüğündeki deprem, Akdeniz'e kıyısı olan Hatay'da da yoğun olarak hissedildi.

Depremi hisseden birçok vatandaş evinden çıkıp yakındaki parklara sığınırken, bazı vatandaşlar da sokaklarda dolaşmayı tercih etti.

Suriyeliler de sokaklara ve parklara akın ederek kendilerini güvende hissetmeye çalıştı. Deprem nedeniyle Hatay genelinde herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmadığı öğrenildi.

Mersin'de de depremin ardından kendini sokağa atan vatandaşlar, yollarda sabahlamayı tercih etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akdeniz Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title