Haberler

Kocaeli Emniyeti'nden, CHP'li Milletvekiline Yalanlama

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ın geçtiğimiz günlerde TBMM’de ortaya attığı 284 üniversite öğrencisinin terör örgütüne katıldığı yönündeki iddiaya Kocaeli Emniyeti’nden yalanlama geldi.

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar'ın geçtiğimiz günlerde TBMM'de ortaya attığı 284 üniversite öğrencisinin terör örgütüne katıldığı yönündeki iddiaya Kocaeli Emniyeti'nden yalanlama geldi.

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar geçtiğimiz günlerde Türkiye'deki Derin Devlet'in meclis tarafından araştırılmasına ilişkin görüşmeler yapıldığı sırada söz alarak Kocaeli Üniversitesi öğrencisi 284 kişinin bölücü terör örgütü PKK'ya katıldığı iddiasını ortaya atmıştı. CHP'li Akar'ın bu iddiası Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yalanlandı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'nden konu ile ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada, "TBMM'de CHP grubu adına CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar'ın meclis konuşmalarının bir bölümünde, 'Kocaeli Üniversitesinde 2015 yılında 284 öğrencinin PKK terör örgütüne katıldığını' beyan ettiği medyaya yansıyan haberlerden anlaşılmıştır. 2015 yılında PKK terör örgütüne, Kocaeli Üniversitesinden herhangi bir katılımın olduğu yönünde güvenlik birimlerimizin elinde bir bilgi ve tespit bulunmamaktadır. Bu noktada, 2015 yılında bölücü terör örgütüne Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinden herhangi bir katılım söz konusu değildir. Sayın Milletvekilinin elinde herhangi bir bilgi söz konusu ise, paylaşıldığı taktirde gereğinin yapılacağı kesindir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Emniyeti Haydar Akar Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title