Haberler

Kırşehir Osb'de Cami İnşa Edilecek

Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) hayırseverler tarafından yapımı planlanan caminin temeli atıldı.

Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) hayırseverler tarafından yapımı planlanan caminin temeli atıldı.

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, hayırsever iş adamları Adnan Naci Uygur ve kardeşi Bekir Uygur tarafından anne ve babaları adına yaptırılacak caminin temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Kırşehir'in ekonomik kalkınması açısından son derece önemli olan Organize Sanayi Bölgesinde böylesine güzel bir caminin yapılacak olmasını memnuniyetle karşıladığını belirtti.

Cami yaptırmanın ecdada yakışan en doğal davranışlardan biri olduğunu vurgulayan Şentürk, şöyle devam etti:

"Bugün temelini attığımız cami sanayi esnafımızı, iş adamlarımızı manevi iklimde buluşturacak. Organize Sanayi Bölgemizdeki işletme sahiplerine hayırlı ve bol kazançlar diliyorum. Bölgenin en güzel yerine inşa edilen Sariye-Hasan Uygur Cami ilimize ve bölgemize hayırlı olsun. Caminin inşa edilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum."

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan da Kırşehir OSB'de camiye ihtiyaç bulunduğuna işaret ederek, bu ihtiyacın giderilmesini sağlayan hayırseverlere teşekkür etti.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci de OSB'nin sanayisi ve üretimiyle şehrin kalbi konumunda olduğuna vurgu yaparak, "İlimiz için önemli bir konumda olan bölgenin eksikliklerinden biri olan camiyi inşa eden iş adamlarımıza teşekkür ediyorum. Sanayicimizin daha çok kazanması, daha çok hayır işleri yapmalarına vesile olur. Camilerin yapılması, okulların yapılması gibi hayır işlerinin artması şehrimizi daha yaşanabilir bir hale getirir." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Sariye-Hasan Uygur Cami'sinin temeli atıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Necati Şentürk Kırşehir Uygur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title