Haberler

Kırklareli'nden kısa kısa

Güncelleme:

Pehlivanköy Kaymakamlığınca düzenlenen satranç turnuvasına öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Turnuvada dereceye girenler ödüllendirildi. Edirne gezisi düzenlendi ve haşere ilaçlama çalışmaları Lüleburgaz'da devam ediyor.

Pehlivanköy'de satranç turnuvası yapıldı.

Pehlivanköy Kaymakamlığınca Halk Eğitimi Merkezinde 3 kategoride gerçekleştirilen turnuvaya, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Fatma Ballı'nın ilk hamlesiyle başlayan turnuvada, 10-14 yaş kategorisinde Züheyla Kılıç, 14-18 yaş kategorisinde Mutlu Kılıç, 14-18 yaş kategorisinde Berke Eren Kıray, yetişkinlerde ise Abdullah Çetiz birinci oldu.

Turnuvada dereceye girenlere ödülleri verildi.

Edirne gezisi düzenlendi

Vize Belediyesince Edirne gezisi gerçekleştirildi.

Kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında ramazan ayı dolayısıyla kadınlara yönelik gerçekleştirilen gezide, Bolca Nine Türbesi, Sarayiçi, Balkan Şehitliği, Beyazıt Külliyesi, Lozan Anıtı ve Selimiye Camisi ziyaret edildi.

Etkinlikte, iftar programı da yapıldı.

Haşere ve sineklere karşı ilaçlama

Lüleburgaz'da haşere ve sineklere mücadelede ilaçlama çalışmaları sürüyor.

Lüleburgaz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri sinek, sivrisinek ve diğer haşerelere karşı ilaçlama yapıyor.

Ekipler, çalışmalarını larva üreme alanları kanalizasyon sistemleri, foseptik çukurları, dere yatakları, yeşil alanlar ve parklarda sürdürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Pehlivanköy Lüleburgaz Kırklareli Edirne Etkinlikler Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
title