Haberler

Kırıkkale Emniyet Müdüründen Polislere Ödül

Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Çorum'da dolandırıcılık olaylarına karışan şahısları Yüksek İhtisas Hastanesi civarında yakalayan personellerini ödüllendirdi.

Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Çorum'da dolandırıcılık olaylarına karışan şahısları Yüksek İhtisas Hastanesi civarında yakalayan personellerini ödüllendirdi. Gözaltına alınan şahıslarla birlikte poşet içinde 20 bin TL paraya el konuldu.

Çorum'dan Kırıkkale istikametine doğru gelmekte olan bir aracı takibe alan Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, dolandırıcılık olaylarına karıştıkları tespit edilen O.Ç, O.D ve H.Y şahısları gözaltına aldı. Araçta yapılan aramalarda poşet içinde yer alan 20 bin TL para elde edilirken, başarılı bir çalışma gerçekleştiren polis memurlarını ödüllendiren Emniyet Müdürü Kadri Kartal, halkımızın güvenliği için yapılan çalışmaların her zaman devam edeceğini söyledi.

Emniyet Müdürü Kartal, "Biz halkın güvenliğini sağlamak için varız" dedi - KIRIKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kadri Kartal Kırıkkale Çorum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title