Haberler

Kılıçdaroğlu Adana'da Süpriz Yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, pazar günü partisinin 7'nci bölge toplantısına katılmak için Diyarbakır'dan karayolu ile saat 21.00 sıralarında Adana'ya geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, pazar günü partisinin 7'nci bölge toplantısına katılmak için Diyarbakır'dan karayolu ile saat 21.00 sıralarında Adana'ya geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 7'nci bölge toplantısına katılmak için geldiği Adana'da kalacağı otelde CHP İl Başkanı Orhan Sümer ve partililer tarafından karşılandı. Kılıçdaroğlu, Güney Eğitim Vakfının düzenlediği 20'nci yıl kutlamasına katılarak vakıf üyeleri ve katılımcılara süpriz yaptı. Kılıçdaroğlu, burada 'Adana Masalı' belgeselini izleyip belgeselin yapımcısı Nebil Özgentürk'e plaket verdi. Plaketini Kılıçdaroğlu'nun elinden alan yapımcı Özgentürk, "Benim için çok süpriz oldu. Plaketimi Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun elinden almak benim için çok onur verici oldu"dedi.

SÜPRİZLERİN GECESİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmada, "Gece galiba süprizlerin gecesi benim içinde süpriz oldu. Diyarbakır'dan geliyorum, bugün orada bir toplantımız oldu, yarın burda bir toplantımız olacak. Nebil bey Türkiye'nin yetiştirdiği en iyi belgeselcilerden birisi. Ona ödül vermek benim içinde bir onur. Bunu da ifade etmek isterim. Ayrıca bu gecede çok güzel birşey yapıyorsunuz, üniversite öğrencilerine burs veriyorsunuz, onları yetiştiriyorsunuz, hayatınızda yaptığınız en güzel işlerden birisi sizlerle gurur duyuyorum, ünversite öğrencilerine burs sağladığınız için. Dünyanın en güzel işi en bereketli işi vakıfa ve vakıf yöneticilerine şükran borçluyuz böyle güzel bir görevi yaptıkları için"dedi.

Sanatçılar Feridun Dalğınlı ve İhsan Güvenç verdikleri konserlerle vakıf gönüllülerine keyifli bir akşam yaşattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Nebil Özgentürk Diyarbakır Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title