Haberler

Keban Belediyesi Araç Parkını Genişletiyor

Keban Belediyesine ait araç parkının genişletildiği bildirildi.

Keban Belediyesine ait araç parkının genişletildiği bildirildi.

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Keban Belediyesi öz kaynakları ile belediyenin araç parkına bir adet otobüs bir adet et taşıma aracı kattıklarını belirtti.

365 bin lira değerindeki otobüs ve 20 bin liraya Keban Belediyesi et taşıma işleminde kullanılmak üzere alınan soğutuculu kamyonet aracın halkın hizmetine sunulduğunu aktaran Atlı, şunları kaydetti:

"Belediyemizin öz kaynakları ile alınan araçlar belediyemizin büyük oranda işlerini kolaylaştıracaktır. Seçim öncesi Keban halkına yolcu otobüs ve taşımacılığını düzene sokacağımızı söylemiştik. Mevcut otobüslerimizi yeniledik, yine bizden önce kasaplarımıza taşınan etler sağlıksız bir ortamda taşınmaktaydı, seçim öncesi ilçe halkına söz verdim kasaplara sağlıklı et taşıması yapacağım diye, Keban Belediyesi olarak et taşıma işleminde kullanılmak üzere soğutuculu kamyonet satın alarak sağlıklı duruma getirmiş olduk. Bu sayede belediyemizin önemli bir eksikliği de giderilmiş oldu."

Kaynak: AA / Güncel

Fethiye Atlı Keban Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title