Haberler

Kaymakam Kızıltoprak'tan Çorlu Gazeteciler Derneği'ne Ziyaret

Güncelleme:

Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak Çorlu Gazeteciler Derneğine hem iade-i ziyarette hem de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlamak amacıyla ziyarette bulundu.

Ergene Kaymakamı Kızltoprak'tan Çorlu Gazeteciler Derneği'ne Ziyaret

Çorlu'dan ayrılan belde, köy ve mahallelerin birleştirilmesi ile kurulan yeni ilçe Ergene'nin Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Çorlu Gazeteciler Derneği'ni ziyaret etti. Çorlu Gazeteciler Derneği'nin Kılıçoğlu Danış Towers`da yer alan dernek binasına gelen Kaymakam Kızıltoprak'ı dernek üyesi gazeteciler karşıladılar.

Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre ziyaretinden dolayı Ergene Kaymakamı Kızıltoprak'a teşekkürlerini ileterek: "Şahsım, yönetim kurulum ve dernek üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. 10 Ocak hem Çalışan Gazeteciler günü hem de İdareciler günü olarak kutlanmaktadır. Bizde Çorlu Gazeteciler Derneği olarak sizlerin idareciler gününü kutluyoruz" dedi.

Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak ise "Yeni kurulan Ergene İlçesinin kurucu kaymakamı olarak yerel basınımızın desteğine fazlasıyla ihtiyaç duyuyoruz. İlçemizin tanıtımı, gerçekleştirilen etkinlikler ve faaliyetlerin kamuoyuna duyurulması noktasında göstermiş olduğunuz katkıdan dolayı bünyenizde yer alan gazetelere, dergilere, internet sitelerine ve radyo kanallarına ayrıca teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Çorlu Gazeteciler Derneği`nin çalışmalarını çok yakından takip ettiğinin altını çizen Kızltoprak "Çorlu Gazeteciler Derneği birlik ve beraberlik anlamında yapmış olduğu etkinlikleri ve mesleki anlamında göstermiş olduğu başarılı grafiği takdirle karşılıyorum. Bu vesile ile 10 Ocak çalışan gazeteciler gününüzü kutluyor ve meslek hayatınızda ki başarıların devamını diliyorum" diye konuştu.

Ziyaret günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fatih Kızıltoprak Çorlu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title