Haberler

Kartepe'de Yaşamayı Seviyoruz

Güncelleme:

Kartepe Belediyesi ana arter yollara bağlantıları sağlayan güzergahlarda, yol iyileştirme düzenlemeleri çerçevesinde, asfaltlama çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Kartepe ilçesinde gerçekleşen ve devam eden yatırımlarla yaşam kalitesini yükseltme hedefinde olduklarını kaydeden Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Mahalle mahalle, sokak sokak Kartepe'de yaşayan ve yaşamaktan mutlu olan herkese yönelik hizmetlerimiz sürmektedir. Evlerimize ulaşımı sağlayan yollarımızda gerçekleşen iyileştirmelerle yaşamayı sevdiğimiz ilçede hizmet sağanağımız devam edecektir" dedi.

Kartepe Belediyesi alt yapı eksikliği olmayan ana arter yollara bağlantıları sağlayan güzergahlarda, yol iyileştirme düzenlemeleri çerçevesinde, asfaltlama çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt ekipleri çalışmalarının bir ayağını da Yeşilkent bölgesinde yaptı. Ekipler otobüs güzergahı ile toplu konut alanı olan bölgelerde asfaltlama çalışmalarını Cem Sultan, Yeşilkent ve Hamamlı Sokakları üzerinde tamamladı. Fatih Mahallesi'nde kalan Cem Sultan Sokak üzerinde 430 metre uzunluğunda ve 9 metre genişliğindeki güzergaha 930 ton asfalt serildi. Rahmiye Mahallesi'nde kalan Yeşilkent Sokak üzerinde 650 metre uzunluğunda ve 6 metre genişliğindeki güzergaha 940 ton ve Hamamlı Sokak üzerinde ise 1100 metre uzunluğunda ve 6 metre genişliğindeki güzergaha 1600 ton asfalt serilerek yeni ve şık yollar ulaşıma açıldı.

Kartepelilerin, aileleri ile huzur içinde yaşamasını sağlayacak ortamları sağlamak hedefinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Biz Kartepe'de yaşamayı seviyoruz. Biliyoruz ki değerli hemşehrilerim de Kartepe'de iyi koşullarda yaşamak ister. Bu kapsamda çalışmalarımızı yaz kış, gece gündüz demeden aralıksız halkımızın beklentilerine karşılık verecek şekilde gerçekleştirmeye devam ediyoruz ve bundan sonra da edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şükrü Karabalık Cem Sultan Yeşilkent Kartepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title