Haberler

Kartepe'de Kaldırım Düzenlemeleri

Kartepe Belediyesi, kent estetiğine uygun düzenlemelerle Kartepe'nin çehresini değiştirmeye devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin dekoratif duvar çalışması ve asfalt serimi gerçekleştirdiği Fatih Sultan Mehmet ile Arslanbey Mahalleleri arasında önemli bir geçiş merkezi olan Rahmiye Mahallesi'ndeki Beşik Sokak üzerinde şimdi de kaldırım çalışması başlattı.

İlçenin çehresini değiştirecek çalışmaların belirli iş programı çerçevesinde devam ettiği Kartepe İlçesi'nde vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik uygulamalar Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından geniş bir yelpazede gerçekleştiriliyor.

YAYA KALDIRIMLARI DÜZENLENİYOR

Kartepe Rahmiye Mahallesi Beşik Sokak üzerinde pilot uygulaması yapılan dekoratif duvar çalışması akabinde belediye ekipleri üst yapı iyileştirmeleri kapsamında güzergaha asfalt sererek ulaşım ağını günümüz koşullarına uygun hale getirdi. Kartepe'ye değer katan çalışmalara katkı veren düzenlemede ekipler yaya güvenliğini hedef alan kaldırım çalışmalarına da başladı.

KENT ESTETİĞİNE UYGUN

Geleceğin Kartepesini inşa etmek için çıktığı hizmet yolunda çalışmalarını aralıksız sürdüren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Beşik Sokak'ta çift yönlü 700 metrelik güzergahta 1.5 metre genişliğinde yaya kaldırımı yapıyor. Kaldırımı sınırlayan bordürleri çeken ekipler yolun dolgusunu yaparak güzergahı parke taşları ile kent estetiğine uygun şekilde taçlandıracak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fatih Sultan Mehmet Arslanbey Kartepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title