Haberler

Kars?ta Esrar Operasyonu: 7 Tutuklama

Kars'ta esrar operasyonu: 7 tutuklama KARS Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğünce düzenlenen esrar operasyonunda gözaltına alınan 7 kişi tutuklandı.

Kars'ta esrar operasyonu: 7 tutuklama

KARS Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğünce düzenlenen esrar operasyonunda gözaltına alınan 7 kişi tutuklandı.

Kars'ta uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların deşifresi ve suç unsurlarıyla birlikte ele geçirilmesi amacıyla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 2 aydır sürdürülen soruşturma kapsamında polisin yaptığı operasyonda 2,2 kilogramı saman yüklü kamyondan olmak üzere toplam 3 kilo 117 gram kubar esrar, 2 gram toz esrar ve 2 gram da reçine esrar ele geçirildi. Polis 7 Ekim günü çeşitli adreslere düzenlediği eş zamanlı operasyonda T.O, K.A, O.K, E.A, F.G, E.E ve V.A isimli 7 kişi gözaltına aldı. İfadeleri alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi

Emniyet Mdürdlüğü yetkilileri, uyuşturucu ticareti yapan, toplum sağlığına ve gençlere zarar veren zehir tacirleriyle mücadelenin kesintisiz devam edeceğini bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Kars Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title