Haberler

Gençler 'Sevgi'yi karikatürle anlattı

Güncelleme:

16 şehirden 119 okul, 693 öğrencinin 788 karikatürle katıldığı yarışmanın ödül töreni, 6 Haziran Salı günü saat 10.30'da Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Gençler 'Sevgi'yi karikatürle anlattı

Aydın Doğan Vakfı ve Yaratıcı Çocuklar Derneği'nin iş birliğiyle bu yıl 10'uncusu düzenlenen karikatür yarışmasında dereceye giren genç çizerlere ödülleri verilecek.

Aydın Doğan Vakfı, gençlerin yaratıcılığını teşvik etmek, onlara olaylara farklı açılardan bakmayı ve hoşgörüyü öğretmek, karikatüre ilgi duyan bir kuşağın oluşmasına ve geleceğin karikatürcülerinin yetişmesine katkı sağlamak amacıyla 10'uncusu düzenlenen Yaratıcı Çocuklar Derneği Karikatür Yarışması'na destek verdi. Bu yıl 'Sevgi' temasıyla düzenlenen yarışmaya, Türkiye genelinde 16 şehirden 119 okul, 693 öğrenci 788 karikatürle katıldı.

Yarışmaya gönderilen eserleri, karikatür sanatçıları Aziz Yavuzdoğan, Gürcan Özkan, Kaan Saatci, Piyale Madra, Raşit Yakalı, Tan Oral, Yaratıcı Çocuklar Derneği Karikatür Yarışmaları Koordinatörü İbrahim Tapa, Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Didem Çapa ile Yönetim Kurulu Üyesi Havva Tapa'dan oluşan jüri değerlendirdi.

İlkokul 3. sınıftan 12. sınıfa kadar 5 ayrı kategoride değerlendirilen karikatürler arasından dereceye giren genç çizerler için, 6 Haziran Salı günü saat 10:30'da Trump Alışveriş Merkezi Kültür ve Gösteri Merkezi'nde bir ödül töreni düzenlenerek ödülleri takdim edilecek.

Aydın Doğan Vakfı'ndan karikatür albümü

Yarışmada dereceye giren ve sergilemeye değer bulunan karikatürler, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da Aydın Doğan Vakfı tarafından albüm haline getirildi. Karikatürler ayrıca Trump Alışveriş Merkezi, Aydın Doğan Vakfı Karikatür Salonu'nda (B3 katı) sergilenecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Donald Trump Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şampiyonlar Ligi yarı final tek maç mı, rövanş var mı? 1 Mayıs Çarşamba Taksim'de hava nasıl olacak? 1 Mayıs 2024 Beyoğlu hava durumu Ankara amblemi, logosu mu değişecek, yeni logo ne olacak 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title