Haberler

Kardeşiyle Kavga Eden 13 Yaşındaki Çocuğu, Sopa ile Başına Vurarak Öldürdü

Güncelleme:

Ankara'nın Sincan ilçesinde 18 yaşındaki genç, kardeşi ile kavga eden 13 yaşındaki çocuğu, sopa ile başına vurarak öldürdü.

Ankara'nın Sincan ilçesinde Hamza G. (18) kardeşi ile kavga ettiğini öne sürdüğü Sinan Aco'yu (13) başına sopa ile vurarak öldürdü.

İKİ ÇOCUK KAVGA ETTİ

Ankara'nın Sincan ilçesi 29 Ekim Mahallesi 701 Sokak'ta bulunan Rabia Parkı'nda meydana gelen olayda Mehmet Şah Aco ve Hayat Aco çiftinin 4 çocuğundan biri olan, Yenikent İlksan Ortaokulu 7'nci sınıf öğrencisi Sinan Aco, bir grup arkadaşı ile parkta buluştu. Burada, Sinan Aco ile ismi öğrenilemeyen aynı yaştaki arkadaşı kavga etti.

KARDEŞİ İLE KAVGA EDEN ÇOCUĞUN KAFASINA SOPA İLE VURDU

İlçede bir pastanede çalışan Hamza G. de kardeşinin kavga ettiğini öğrenip parka gitti. Hamza G. ile kardeşiyle kavga eden Sinan Aco arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Hamza G., dikili çam fidanına sarılı sopayı bulunduğu yerden çıkartarak Sinan Aco'nun başına vurdu.

13 YAŞINDAKİ ÇOCUK KURTARILAMADI

Ağır yaralanan Sinan Aco, çağırılan ambulansla Sincan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak 13 yaşındaki Aco, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

TUTUKLANDI

Sinan Aco'nun cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Şanlıurfa'ya götürüldü. Polis tarafından gözaltına alınan Hamza G. ise tutuklanarak cezaevine konuldu.

Cani Genç, Kardeşiyle Kavga Eden Çocuğu Sopa ile Başına Vurarak Öldürdü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Şah Yenikent 29 Ekim Sincan 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (22)

kızılelma:

yavruya allahtan rahmet ailesine başsağlığı dileriz. başka acı göstermesin allah

18
2
yanıtYanıtla
topunuz gelin:

Allah kimseye vermesin iki ailede şu an perişan biri kodese biri kabre fakattttttttttttttt bazı cahil insanlar neymiş efendim TAMAM bu ne ya herkes siyasetçi oldu al o zaman ulan ölümüne DEVEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

15
5
yanıtYanıtla
Sülüman Sebaaa:

Vallahi billahi Türkiye bin sağlığı hiç iyi değil TAMAM AMA TAMAM

2
16
yanıtYanıtla
süleymanın mührü:

sizler tamam dedikçe ben gibi kararsızlarda madem öğle işte böyle der DEVAM deriz sizi gidi sanal siyasetçileri batının yandaşları

yanıt0
yanıt0
devammmmmmmm:

Vallahi billahi sen merkelci ve trumpçusun gibi sin

yanıt0
yanıt0
M.y.:

Ne kadar acı insan evladın bu şekilde ölmesi ne kötü allah ailesine sabır versin

17
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ankara adana yarişiyor hangisi birinçi çıkacak zavallı çoçukk ailesii de o çoçukla ölüyor evlat acısı çok tanıdıklarımdan biliyorum Allah sabır versin

14
0
yanıtYanıtla
01:

ülkenin civisi cikti , ehil ellerdeyiz ya. . . . ülke güllük gülistanlik yollar doktorlar fabrikalar daglar koyun keci sigirla dolu tarlalarda ürünler cokluktan cürüyor et bedava diye yiye yiye gida zehirlenmesinden gidiciyiz. . . RABBIM islah et bizi

7
5
yanıtYanıtla
Serkan:

cehalet semt

9
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

türkiyenin durumu iyi değil vallahi çok kötü piskolojik olarak

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title