Haberler

Kalp Nakli Bekleyen Minik Ecenur'un Durumu Ciddiyetini Koruyor

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 4.5 Aydır Kalp Nakli Bekleyen 4 Yaşındaki Ecenur'un Durumu Ciddiyetini Koruyor. Henüz Uygun Bir Kalp Bulunamayan Ecenur'un Annesi Gülcan Ogün, Kocasının Kızını ve Kendisini Terk Ettiğini İddia Etti.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 4.5 aydır kalp nakli bekleyen 4 yaşındaki Ecenur'un durumu ciddiyetini koruyor. Henüz uygun bir kalp bulunamayan Ecenur'un annesi Gülcan Ogün, kocasının kızını ve kendisini terk ettiğini iddia etti.

2 yaşından beri kalp yetmezliği nedeniyle tedavi gören 4 yaşındaki Ecenur'un annesi Gülcan Ogün, eşinin kendilerini terk ettiğini öne sürdü. Bir haftadır kızının ilaçlarını alamadığını ve durumunun kötüye gittiğini belirten Gülcan Ogün, "Ben çocuğumun hastalığıyla uğraşırken eşimin de bana bir tekme vurması çok gücüme gitti. Ben çocuğum için her şeyi yapmaya hazırım" dedi.

Eşinin küçük oğlunu da zorla götürdüğünü iddia eden Ogün, "Eşimin nerede olduğunu bilmiyorum. Bana boşanma davası açacağını söyledi. Ben de ne yaparsan yap dedim. Ama ben kocamı seviyorum. Çocuğumuz da kötü durumda. İlaçlarını alamadığım için fenalaşıyor. Babasını arıyorum, cevap vermiyor" diye konuştu.

Kocasının bir an önce hastaneye kızını görmeye gelmesini istediğini belirten Gülcan Ogün, "4.5 aydır çektiğimi bir ben bilirim, bir Allah bilir. Ne olur tekrar sesimizi duyun. Ecenur'uma bir kalp bekliyorum" dedi.

İddialarla ilgili telefonda İHA muhabirine konuşan baba Bahattin Ogün ise, kızını terk etmediğini, sağlık durumu hakkında her gün bilgi aldığını, eşine şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açmayı düşündüğünü söyledi.

(YB-YK-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title