Haberler

Konya'da Kafe Yangında Küle Döndü, Bazı Vatandaşlar Olayı Nargile İçerek Seyretti

Güncelleme:

Konya'daki kafede çıkan yangın, 1 saatlik müdahalenin ardından söndürülürken, bazı vatandaşların Alaaddin Tepesi'nde nargile içerek söndürme çalışmalarını seyretmeleri dikkatlerden kaçmadı.

Konya'daki bir kafede henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından güçlükle söndürüldü. İtfaiyenin yangın söndürme çalışmasını nargile içerek izleyenler dikkatlerden kaçmadı.

SEBEBİ BİLİNMİYOR

Yangın, merkez Selçuklu ilçesi Alaaddin Bulvarında bulunan bir kafede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kafe çalışanları gece yarısı iş yerini kapattıktan sonra henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

ALAADDİN TEPESİ'NDE NARGİLE İÇTİLER

Alevler kısa sürede bütün kafeyi sardı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Alaaddin Bulvarında görevli polis ekipleri trafiği kısa süreliğine kapattı. Yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik müdahalenin ardından kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın söndürme çalışmalarını Alaaddin Tepesi'nde nargile içerek izleyenler dikkat çekti.

Yangının çıkış nedeni yapılan incelemenin ardından netlik kazanacak. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İtfaiye Konya 3. Sayfa Komik - İlginç Güncel Haberler

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Ağrı'da üstsüz dolaşan kadın akıl hastanesine yatırıldı

Ağrı'da üstsüz dolaşan kadın akıl hastanesine yatırıldı

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakmadan Geçme

Aşkım Kapışmak serbest bırakıldı mı, son durum ne? Aşkım Kapışmak'ın suçu nedir? Resmi Gazete bugün (30 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 31 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

500

Yorumlar (20)

CONI:

Konya ne beklersin iste

6
10
yanıtYanıtla
VAHŞİLER:

BU KADİR KIYMET BİLMEZ TERBİYESİZLERİ SINIR DISI YETER ARTIK

12
0
yanıtYanıtla
doğrucu adam:

Napacakti adamlar. Icecek tabi.

2
10
yanıtYanıtla
...:

bu hareketleri ancak suriyeliler yapar . . . durak dışı yolcu almayan otobüse taş yağdırıp saldıranlarda bu şerefsizlerdir . . . Allah için bir iyilik yapın bu suriyelileri def edin gönderin ülkelerine . . .

11
0
yanıtYanıtla
Z:

Suriyeliler onlar bazı vatandaşlar değil

11
0
yanıtYanıtla
85 milyon haykırıyor:

suriyelileri bakan milletvekili vali kaymakam müdür postacı bankancı hastabakıcı doktor simitçi çöpçü yapın yahu.

10
1
yanıtYanıtla
İzmir’li İsmet:

Aynen destekliyorum.

yanıt1
yanıt2
Hakkı Dayı:

Ne güldüm bee:))))hahaha

yanıt4
yanıt0
SAMET:

ulan dürbünlü. . neyse

yanıt0
yanıt0
Tooka:

Disarda nargile icen tek millet suriyelilerdir suriyeli diyin

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title