Haberler

Kadın Avukat, Eski Eşinin Silahlı Saldırısına Uğradı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Hastaneden genel görüntü- İzmir Barosu Başkanı Aydın Özcan ile röportaj- Olay yeri görüntüleri Kadın avukat, eski eşinin silahlı saldırısına uğradı- Karşıyaka ilçesinde boşandığı eşinin saldırısına uğrayan avukat kadın ağır yaralandı Karşıyaka ilçesinde boşandığı eşinin silahlı saldırısına uğrayan avukat kadın ağır yaralandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Hastaneden genel görüntü- İzmir Barosu Başkanı Aydın Özcan ile röportaj- Olay yeri görüntüleri Kadın avukat, eski eşinin silahlı saldırısına uğradı- Karşıyaka ilçesinde boşandığı eşinin saldırısına uğrayan avukat kadın ağır yaralandı Karşıyaka ilçesinde boşandığı eşinin silahlı saldırısına uğrayan avukat kadın ağır yaralandı.Alınan bilgiye göre, Karşıyaka ilçesi Mavişehir semtindeki Flamingo konutları önündeki otoparktaki otomobiline binmek üzere olan avukat Jale Soydan'ın (53) peşinden gelen eski eşi Salih K. (64) silahıyla ateş ederek Soydan'ı yaraladı.Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne götürülen Soydan'ın hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.Bir parkta polis ekiplerince gözaltına alınan Salih K'nın boş bir araziye attığı silah da olay yerinin yaklaşık 300 metre uzağındaki arazide otların arasında bulundu.Ekiplerin olay yerinde yaptığı incelemede 5 mermi kovanı bulduğu belirtildi.Eşinden 2 yıl önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanan Jale Soydan'ın kendisini daha önce de tehdit eden 2 çocuğunun babası Salih K'yı bir kez Bostanlı Polis Merkezi'ne şikayet ettiği öğrenildi.- "Aramıza dönmesini ümit ediyoruz"İdealist Avukatlar Grubu üyesi Jale Soydan'ın silahlı saldırıya uğramasının ardından Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne gelen İzmir Barosu Başkanı Aydın Özcan, Soydan'ın hastanede ameliyata alındığını, geldiğinde bilincinin açık olduğunu öğrendiklerini ifade etti.Özcan, Soydan'ın çok kan kaybettiğini belirterek, "Umut ediyoruz ki herhangi bir hayati tehlike söz konusu olmasın ve hayata döndürülsün. En kısa sürede aramıza dönmesini ümit ediyoruz. Öyle oluyor ki gördüğünüz gibi bir meslektaşımız bile şiddete maruz kalabiliyor" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Aydın Özcan Karşıyaka İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şampiyonlar Ligi yarı final tek maç mı, rövanş var mı? 1 Mayıs Çarşamba Taksim'de hava nasıl olacak? 1 Mayıs 2024 Beyoğlu hava durumu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title