Haberler

Jandarma 149 Sivil Memur Alacak

Jandarma Genel Komutanlığına Açıktan Atama Yoluyla Çeşitli Unvan ve Kadrolarda 149 Sivil Memur Alınacağı Bildirildi.

Jandarma Genel Komutanlığına açıktan atama yoluyla çeşitli unvan ve kadrolarda 149 sivil memur alınacağı bildirildi.

Jandarma Genel Komutanlığının internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Komutanlık karargahı ile bağlı birlik ve kurumlarının ihtiyacı için çeşitli unvan ve kadrolara 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi açıktan atama yoluyla 149 memur alınacak.

Başvurular, 21 Mayıs 2008 tarihinde saat 09.00'da başlayacak ve 05 Haziran 2008 tarihinde saat 17.00'de sona erecek. Sınav başvuruları sadece ''www.jandarma.tsk.mil.tr'' internet adresinden yapılabilecek.

Adayların sadece bir unvanda başvuru yapacakları sınavın başvuru sonuçları 11 Haziran 2008 tarihinde ''www.jandarma.tsk.mil.tr'' internet adresinden, tebliğ niteliğinde duyurulacak. Adaylara ayrıca posta yoluyla tebligat yapılmayacak.

Başvuruları uygun görülerek kabul edilen adaylardan ise alım yapılacak unvanların kontenjan miktarının 6 katı kadar aday değerlendirmeye (Uygulamalı Sınav ve/veya Mülakat) tabi tutulmak üzere çağrılacak.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title