Haberler

İzmir: İzmir Polisinden Tefeci Operasyonu

İzmir'in Urla İlçesi'nde, Tefecilik Yaptıkları İddiasıyla Gözaltına Alınan 10 Kişiden 6'sı Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi.

İzmir'in Urla İlçesi'nde, tefecilik yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 10 kişiden 6'sı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Urla İlçesi'nde bazı kişilerin çete kurarak tefecilik yaptığı istihbaratını alan polis, 15 gün boyunca şahısları takibe aldı. Yapılan takip sonucu düzenlenen operasyonla T.G., Y.A., S.K., M.K.T., H.B., A.R.E., H.T.A., F.K., C.A. ve A.A. gözaltına alındı. Şahısların ev ve işyerlerinde yapılan aramada senetler, 2 adet tabanca, 3 adet av tüfeği, çok miktarda fişek ve 52 bin YTL ele geçirildi. Polis tarafından 3 gün boyunca sorgulanan 10 kişi, "Suç işlemek için teşekkül oluşturmak ve tefecilik" suçlarından dün adliyeye sevk edildi. Savcılık tarafından sorgulanan şahıslardan T.G., M.K.T., H.B., H.T.A., A.R.E. ve S.K., tutuklanarak Urla Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title